doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Met deze accessoire stap jij stijlvol de deur uit

If you have it, flaunt it!
Gambettes Box April

Met de warmere dagen in het vooruitzicht kan rokjesdag niet ontbreken. Met dít accessoire stap jij die dag stijlvol de deur uit.

Wellicht stijgen de temperaturen dat een panty niet eens nodig is, maar stel nou dat: dan hebben wij het antwoord: de panty's van Gambettes Box. Deze staan voor premium comfort en kwaliteit, zijn gemaakt in het mooie Italië met liefde en oog voor detail. Het Franse label gelooft dat het leven te kort is om je benen te verstoppen. If you have it, flaunt it. En zo is het maar net. "Alle benen zijn mooi, en alle benen verdienen het om gezien, geliefd en gevierd te worden."

Het Franse panty abonnement Gambettes Box wordt ook nog eens een stukje groener. De april box bijvoorbeeld, bevat panty's van ultra innovatieve Evo polyamide garen, op basis van ricinusolie. De panty's zijn dus bio-based, gemaakt van een hernieuwbare en 100% natuurlijke grondstof. Wat een panty fijn en comfortabel maakt, zijn de polyamide-vezels. Het nadeel van deze stof is dat deze over het algemeen vervuilend is, omdat het wordt gemaakt van niet-hernieuwbare materialen. Sinds een jaar pakt Gambettes dit probleem al aan door alleen restjes garen te gebruiken die anders bij het vuilnis terecht zouden zijn gekomen.

LEES OOK: 8 Struggles die je herkent tijdens het dragen van een panty

LEES OOK: Uitgenodigd voor een feestje? Zoveel denier hoort je panty te zijn

In april gaan ze nog een stapje verder door polyamide van natuurlijke oorsprong te creëren. Dit betekent: minder vervuilende panty's en minder waterverspilling. Ricinus heeft niet veel nodig.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Recyclen met kapotte panty's
Vanaf 15 april kunnen abonnees hun kapotte panty’s gratis naar Gambettes Box terugsturen. Samen met een externe partner gaat Gambettes Box deze vervolgens recyclen zodat de hele lifecycle van de producten zo duurzaam mogelijk wordt gemaakt. Wat goeoeoeoed!

Wat houdt een abonnement in?

Elke maand twee ultra stijlvolle & gerecyclede panty's uit Parijs, en in de warmere maanden aangepaste producten, limited edition beachwear en exclusieve samenwerkingen. Je betaalt €15,90 incl. verzendkosten en je kunt op elk moment eenvoudig opzeggen. Je Gambettes Box wordt bezorgd in je brievenbus.

Laatste nieuws