doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Shop it like a duchess: Dít is het favoriete mondkapje van hertogin Kate

Shop it like a Duchess: dit is de favoriete voorjaarslipgloss van Kate

Een koninklijke toevoeging aan je lentelook.
Hertogin Kate, Wimbledon, 2019

Niet vaak worden de royals in het wild gespot terwijl ze hun make-up bijwerken, maar op Wimbledon stond hertogin Kate vrolijk te klappen en te zwaaien met haar go to gloss in de hand. Het zachtroze kleurtje is een tijdloze voorjaarsfavoriet.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Tijdens Kate's laatste bezoekje aan Wimbledon (alweer in 2019) werd de hertogin op de kiek gezet met haar lipgloss in haar hand. Een kwestie van inzoomen en royal beauty fans wisten zó te ontdekken welk product verantwoordelijk was voor die subtiel glanzende, zachtroze lippen van Kate. Trouw als de duchess is aan haar beautyroutine, wordt ze anno 2021 nog steeds met dit kleurtje op de lippen gezien.

De lipgloss die standaard in de handtas van Kate te vinden is, is de Natural Lip Perfector van Clarins in de tint Rose Shimmer. Op de website van het beautymerk is te lezen dat de inhoud van het tubetje zorgt voor 'herstelde en vollere lippen' en krijgt de lipgloss 4,5 ster. Niet alleen de kleur is zoet, want de lipgloss geeft ook nog eens een vanillegeur af.

In Nederland voeg je Kate's favoriet voor zo'n 19 euro toe aan je make-uptas. Voor de liefhebbers is de Lip Perfector ook nog in vijf andere tintjes verkrijgbaar.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws