Beau Monde’s Weekendtips!

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Roze strand en openluchtbar van WONDR

Amsterdam is weer een hotspot rijker: vanaf 8 juni kun je een bezoekje brengen aan openluchtbar Pink Beach. Op nog geen tien minuten afstand van Amsterdam Centraal Station waan je je in een wondere wereld en voelt het alsof je een roze dagdroom instapt. What's not to love.

De pretty in pink ‘strand’-bar heeft een terras van ruim 300m2 en is dankzij het roze zand, de palmbomen en een lagoon-achtige ballenbak de ultieme bestemming in eigen land. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen kunnen genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand”, vertelt WONDR Founder Sarah Mendes over Pink Beach. Wat ons betreft alle ingrediënten voor een glamourous dagje terrassen!

Pink Beach opent op 8 juni haar deuren aan de Meeuwenlaan 88 in Amsterdam. Dit roze walhalla is van maandag t/m donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag t/m zondag van 12.00 uur tot 24.00 uur te bezoeken. Bezoekers moeten wel van tevoren online een tafel of een plek in een van de lounges reserveren.

Reserveren kan via de website van Pink Beach.

Pink Beach, Amsterdam.

Riviera vibes in Nederland

Ultiem (thuis)terrassen met de nieuwe mocktailsmaken van Tesseire! De roots van het Franse merk komen terug in al hun siropen met unieke smaken. Deze zomer brengt het siroopmerk twee nieuwe varianten uit: Orange Spritz en Passion Fruit Martini. Elke smaak is geschikt voor dagelijks gebruik. Ze voegen eenvoudig en snel een verfrissende smaak toe aan water, en zijn daarnaast ideaal als basis ingrediënt om drankjes mee te mixen. En dat zonder alcohol en zonder suiker. Reis bij elke slok in gedachten af naar de Franse riviera. Tijdens je middagpauze met een schijfje sinaasappel of in het avondzonnetje met een scheutje wodka to spice it up a little. tesseire.com

Natural Spices

Met de nieuwe toevoeging van lekkere, gezonde en duurzame kruidenmixen van Natural Spices zet jij dit weekend wereldse gerechten op tafel. Met vadouvan ben je voor even in India/Frankrijk, met Ras el Hanout waan je je in de Midden-Oosterse sferen en met The One Pan Show geniet je van een heerlijke traditionele Nederlandse stamppot. Zo kom je vast een zeker in de vakantiestemming waar we zo lang naar uit hebben gekeken; op vakantie naar het buitenland of in eigen land. naturalspices.nl

Je herinneringen voor altijd bij je

Een fijne tip voor diegene die een strandvakantie geboekt hebben. Met de Beach Pendant ketting van Laguna Treasures neem je je favoriete plek mee om je nek, hierdoor kun je je mooiste herinneringen altijd bij je dragen. Het is een ketting waar je zand in kunt bewaren van je favoriete strand – de ketting is te combineren met mooie beachy bedeltjes om het verhaal af te maken. De prijzen variëren van ca. 20 euro tot 75 euro. Wat wordt jouw volgende avontuur? lagunatreasures.com

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws