Bridget Maasland showt nieuwe lover op Sociale Media

We want more!

Met het zomerse kiekje laat de presentatrice weten dat het dik aan is tussen haar en heur lover.

Bridget Maasland postte een nietsvermoedende foto op haar Instagram en hoewel ze er prachtig (en heerlijk zomers) uitziet, hebben wij enkel oog voor één ding, of lover moeten we eigenlijk zeggen. Want, ja hoor, Bridget is totally in love. De gelukkige? De Amsterdamse Christian Henry (30).

Onlangs liep haar liefdesavontuurtje over de grens op niets uit, maar nu lijkt ze toch in ons eigen kikkerlandje de liefde te hebben gevonden. “Ik ben heerlijk aan het daten”, liet ze eerder doorschemeren in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat. Hoewel het Bridget eerst nog ideaal leek om met een buitenlandse man te daten – zodat-ie niet weet dat zij bekend is – komt ze daar nu op terug. “Gewoon uit Nederland”, vertelt ze over de man in kwestie. Enne, dat heeft toch ook wel zo zijn voordelen. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten”, aldus de presentatrice. Veel juicy details gaf Bridget helaas nog niet over haar nieuwe lover. Of wij 'm kunnen kennen van televisie bijvoorbeeld? “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, wist ze te vertellen in de podcast.

Christian is 30 jaar, woont in Amsterdam en verdient zijn centen als consultant bij een internationale vastgoedinvesteerder. Het tweetal is vooralsnog aan het daten, “er is nog geen sprake van een relatie”, lieten ze in een verklaring weten. Wij zijn benieuwd wat de liefde het koppel brengt… To be continued dus!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws