Dit zijn de 10 finalisten van Miss Nederland 2021

Deze beauty's maken kans op de titel Miss Nederland 2021.

De tien finalisten die dit jaar gaan strijden voor de titel Miss Nederland 2021 zijn bekend! Aankomende tijd gaan deze beauty's samen het avontuur van casting tot kroning aan.

Deelnemers

Afgelopen weekend vond de casting voor de Leukste Baan van Nederland van Miss Nederland plaats in de compleet gerestylede Studio 21 in Hilversum. Op deze unieke eventlocatie presenteerden vijftig deelnemers zich aan een ervaren jury. Tijdens het presenteren ging het niet alleen maar om uiterlijk en glamour. Waar de jury nog meer op lette? Brains and business. Ook werd er gelet op een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the universe.

Miss Nederland 2016 Zoey Ivory had de eer om de castingdag voor de Leukste Baan van Nederland te presenteren. Uiteraard vond deze dag volgens de richtlijnen van het RIVM plaats en werden alle vijftig deelnemers vooraf getest.

Beslissing

De jury bestond uit de Missen van de afgelopen jaren. Nathalie Den Dekker (2012), Nicky Opheij (2017), Rahima Dirkse (2018), Sharon Pieksma (2019) en de huidige Miss Nederland Denise Speelman kwamen samen met National Director Monica van Ee na een intense, leuke dag tot een besluit.

De tien dames die de finale hebben gehaald zijn sterke, jonge vrouwen met ieder hun eigen missie en passie, maar met één gezamenlijk doel: Miss Nederland 2021 worden. De vrouwen zijn tussen de 22 en 27 jaar met diverse opleidingen, talenten, achtergronden en maatschappelijke doelen.

Deze dames zijn in de race voor de titel Miss Nederland 2021:

Van links naar rechts: Marlies Smedinga (23), Esmee Cornet (27), Benthe van der Kleij (22), Eleanor Dingemans (24), Julia Sinning (24), Myrthe van der Vlies (24), Kim van der Vlies (22), Shizen Wong (27), Maud van Oossanen (25) en Isa de Bruin (25).

Beeld: Miss Nederland

Laatste nieuws