Altijd willen weten: dit is de anti-aging crème die hertogin Kate gebruikt

Royally rimpelloos!

Op tijd beginnen is het halve werk! Hertogin Kate is de veertig nog niet gepasseerd, maar is al gretig aan het smeren om de rimpels op afstand te houden.

Anti-aging

De hertogin schijnt dol te zijn op biologische rozenbottenolie om haar huid strak en stralend te houden, maar het is niet het enige skincareproduct waar Kate bij zweert. Volgens Hello! zorgt de hertogin er met haar gezonde levensstijl voor dat haar huid minder snel tekenen van veroudering laat zien, maar komt er ook zeker een crèmepje aan te pas.

In een recente video van de Cambridge'jes werden we er weer aan herinnerd hoe flawless het velletje van Catherine toch is. Haar geheim? Veel bewegen, veel groenten en fruit eten en smeren met high-end beautyproducten.

Karin Herzog Vita-A-Kombi 1

In de beautycollectie van Kate zou de anti-aging crème van het Zwitserse Karin Herzog een prominente plek innemen. Volgens het cosmeticamerk zelf is dit de 'ideale eerste anti-rimpelcrème' en beschikt het middel over een 'exclusieve formule, een combinatie van vitamine A, die de collageenproductie stimuleert, en 1% actieve zuurstof, dat de eerste tekenen van veroudering tegengaat.' Een royally approved recept dus. Een potje Vita-A-Kombi 1 voeg je voor 74 euro toe aan je toilettas.

Bron: Hello | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws