Slecht nieuws voor zwangere Maxime Meiland

Beterschap, Maxime!

Na een rits prachtige vakantiekiekjes bleef het enige tijd stil op het Instagram-account van Maxime Meiland. De blondine laat nu weten hoe dat zit.

Uitzieken

Het was geen digital detox, vakantiekater of jetlag waardoor Maxime een tijdje niets van zich liet horen. Na terugkomst uit het zonnige Curaçao was de zwangere realityster even van de radar verdwenen. In haar Stories legt de aanstaande mama van twee uit waardoor dat komt.

“Jullie denken: Leeft Maxime nog? Is ze er nog wel? Wat is er met haar gebeurd?” begint Maxime. “Ik heb slecht nieuws. Helaas is de corona ook uitgebroken hier in huis, dus het is nu vooral uitzieken.”

De Meilandjes keerden afgelopen zondag terug van hun zonovergoten vakantie, maar het is niet bekend of ze daar het virus hebben opgelopen en of er nog iemand van de familie positief is getest.

Tweede dochtertje

Het is te hopen dat Maxime naast coronaklachten niet te veel last heeft van zwangerschapkwaaltjes. Op vakantie hulde de blondine haar prachtige babybuik in een badpak, wat liet zien dat het niet lang meer kan duren voordat haar tweede dochter zich aandient. Maxime en vriend Leroy Molkenboer verwachten hun kleine spruit, een zusje voor Claire, in september.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws