Zo laat je ondermode aansluiten op iedere bil

Net zo belangrijk als de bovenste laag, is een comfortabele basis die echt bij je past.

Tuurlijk, het is de buitenste laag kleding die je aan de wereld laat zien. Maar een outfit is pas echt compleet als je ondermode je ook een goed gevoel geeft. Zo zorg je dat je comfortabel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt.

Comfort

Inleveren op comfort doen we helaas al vaak genoeg: net te hoge hakken, een kriebelend wollen vest… Maar wat voor outfit je ook draagt, zorg in ieder geval dat de onderste laag lekker zit. Niets is vervelender dan de hele tijd subtiel je slip weer op haar plek krijgen. Op zoek naar ondermode dat goed bij je past, wat voor bil je ook hebt? Kruidvat heeft sinds deze maand een fijne (en budget friendly!) Cotton Stretch-lijn die is gemaakt van zacht, elastisch katoen, waardoor je het bijna niet voelt zitten.

Strak gekleed

Een strak jurkje of rokje dat ongedragen in de kast hangt? Misschien voel je je in een strakke outfit minder snel op je gemak, maar ook hier kan ondermode ervoor zorgen dat je je toch helemaal comfortabel voelt in je outfit. Met de onzichtbare ondermode van Kruidvat Invisible is dat geen probleem meer. Hetzelfde geldt voor Kruidvat Seamless, dat zoals de naam al doet vermoeden, volledig naadloos is. Wel zo fijn, geen naden die door je strakke jurk heen opduiken én geen afdrukken meer in je lichaam achteraf.

Vind je het fijn om bij een strakkere outfit ook je buik en taille een beetje te corrigeren? (Psst, de hertogin van Cambridge schijnt dit ook te doen, dus je bent in goed gezelschap). De Cotton Shape-lijn van Kruidvat helpt je daar een handje bij.

De juiste kleur

Een mooi behabandje wil je soms best laten zien, maar een slip houden we in de meeste gevallen liever voor onszelf. Extra fijn dus dat Kruidvat alle basiskleuren in haar assortiment heeft, waardoor je onder elke kleur kleding niet doorschijnend maar wel comfortabel ondergoed kunt dragen.

Ook voor hem

Niet alleen voor vrouwenbillen in alle soorten en maten heeft Kruidvat mooi aansluitende ondermode. Ook voor de man is er een comfy Kruidvat Bamboo-lijn, die naast boxers ook t-shirts omvat. Voor de sportievelingen onder de heren is het goed om te weten dat deze ondermode ook bij inspanning goed droog blijft. En bovenal voelt het heerlijk zacht aan!

Tijd om de ondergoedla aan te vullen met fijne, betaalbare en vooral goed zittende basics die bij iedere outfit en ieder lijf passen? De ondermode van Kruidvat koop je al vanaf 4,99 euro per 2-pak, in de winkel of online.

Beeld: Pexels | Dit artikel is in samenwerking met Kruidvat to stand gekomen

Laatste nieuws