Flashback: Meghan Markle draagt haar trouwjuwelen opnieuw

Met haar sieraden laat Meghan merken dat ze nog altijd een paar koninklijke favorieten heeft.

Zo zien we Meghan Markle en prins Harry maanden niet, zo verschijnen ze dagen achtereen in het openbaar. En tijdens haar bezoek aan New York gaf de hertogin van Sussex ons een flashback naar dé bruiloft.

Royal wedding

Een ding is zeker: hoewel Meghan zich niet meer aan de royal protocollen hoeft te houden, laat ze haar koninklijke favorieten nog niet links liggen. Afgelopen dagen brachten de Sussex'jes een bezoek aan New York en zagen we een paar gouwe ouwe langskomen. Op dag één misschien wel de meest opvallende keuze. Meghan droeg bij haar navy outfit van Giorgi Armani de Cartier-oorbellen die ze ook tijdens haar royal wedding in 2018 droeg. Zondag droeg ze de zilveren en diamanten knopjes nog een keer. Wil ze laten zien dat ze zich nog altijd deel van de koninklijke familie voelt?

Diana’s sieraden

Meghan laat hoe dan ook met regelmaat zien dat ze een paar mooie heirlooms van prinses Diana heeft. Tijdens het bezoek aan New York kwamen niet alleen het gouden horloge en een armbandje voorbij die nog van haar schoonmoeder zijn geweest, ook had Meghan een Lady Dior aan haar arm bungelen, de handtas die naar prinses Diana is vernoemd omdat ze hem zo vaak droeg.

Beeld: BrunoPress

Mantels & monochroom

Naast een paar knipogen naar de koninklijke sieradenkist was het thema van Meghans outfits vooral 'mantels en monochroom.' Hoewel het nog zomers weer is in New York, heeft de hertogin van Sussex alvast haar warme jassen voor de herfst laten zien: knallend monochroom en camel ton-sur-ton. Welke is jouw favoriet?

Bron: Hello Magazine, Nine | Beeld: ProShots, BrunoPress

Laatste nieuws