Jim Bakkum onthult geheim talent: ‘Ik heb er meerdere’ 

Weet de cast van 'Liefde zonder grenzen' ook wat het antwoord is?

Er is weer een gloednieuwe romcom op het grote witte doek te zien: 'Liefde zonder grenzen'. In gesprek met Beau Monde onthult de cast z'n geheime talenten en guilty pleasures en vertellen ze alles over vakantieliefdes.

Liefde zonder grenzen

Liefde zonder grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

Guilty pleasure

Tijdens de opnames heeft de cast behoorlijk wat tijd met elkaar doorgebracht. Kennen ze elkaar nu door en door? Beau Monde speelde questionary met acteurs Jim Bakkum, Yolanthe Cabau, Freek Bartels, Soy Kroon, Abbey Hoes, Edwin Jonker en Selma Omari. Over de vraag waar je Yolanthe midden in de nacht voor wakker kunt maken, hoeven de acteurs niet lang na te deken. “Haar kind“, klinkt het al snel. En dat is natuurlijk helemaal goed, want zoontje Xess Xava is het allerbelangrijkst voor Yo.

Soy Kroon biecht op wat zijn guilty pleasure nummer 1 is. Iets wat de rest van de cast niet wist te raden. Want antwoorden als 'Iets van Abba', 'Nederlandstalig', 'musical' en 'Zij gelooft in mij' in mij zijn allemaal fout. Echter zaten ze met de dat laatste antwoord wél in de goede richting. Want 'Ik leef mijn eigen leven' van André Hazes draait Soy stiekem maar al te graag.

Geheim talent

Wilde Abbey vroeger ook al actrice worden? Verrassend genoeg niet, en dat verbaast ook haar mede-acteurs. Hoewel Edwin op het laatste moment toch nog het goede antwoord te binnen schiet. Want kleine Abbey wilde niets liever dan archeoloog worden.

Laten we het dan hebben over het geheime talent van Jim. “Ik heb er meerdere eigenlijk”, verklapt de acteur al snel. “Ik kan heel goed vals zingen.” “Maar dat is geen secret“, grapt Yolanthe. Maar de casanova blijkt ook over talenten te beschikken waar vooral zijn vrouw heel blij mee zal zijn: “Ik kan heel goed masseren.”

Benieuwd naar de vakantieliefdes van Feek of hoe je Edwin aan het huilen van het lachen krijgt? Hieronder zie je de hele video. Liefde zonder grenzen is vanaf nu te zien in de bioscoop!

Beeld: Liefde zonder grenzen

Laatste nieuws