Lief! Het schattige dochtertje van Jim Bakkum

Jim Bakkum is trotse vader van drie kinderen.
Lief! Het schattige dochtertje van Jim Bakkum

Terwijl heel Nederland verplicht thuiszit, kunnen we wél heerlijk genieten van het prachtige lenteweer. In de tuin of op het balkon, natuurlijk. Ook Jim Bakkum geniet van de zonnestralen.

LEES OOK: Lief! Chantal Janzen deelt prachtige gezinsfoto

Jim Bakkum ging erop uit met het gezin en deed aan een gezellige picknick. Hij deelde een foto op zijn Instagram. En niet hij, maar zijn 1-jarige dochter Molly ging er met de aandacht vandoor. Begrijpen we best. Want kijk nou wat 'n dotje!

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Dit popje hebben we net uit de kartonnen doos gehaald. Levensecht joh tegenwoordig. Net als die uit de kluiten gewassen barbie achter ons met die fles rosé bij haar voeten. - Wát een heerlijke dag vandaag. Op dit lekkere plekkie gepicknickt met mijn meisjes en jochie. ?

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Afgelopen maand waren Jim en zijn gezin te bewonderen in de &C. En maakten hiermee een uitzondering om hun kids in de media te laten verschijnen. "We doen dit niet vaak en met Molly hebben we zoiets nog nooit gedaan (altijd een beetje chaotisch en spannend met kids), maar voor en met Chantal Janzen wilden we dit graag met zijn allen doen."

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Jim is samen met Bettina Holwerda en het stel heeft drie kinderen: Lux, Posy en Molly.

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5efda1ebad0f9', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws