Mooie lokken à la Victoria Beckham? Dit is haar geheim

Hiermee houdt Vic haar bruine lokken intact.

Als we iemand om beautyadvies willen vragen, dan is dat zeker Victoria Beckham. Voor het verzorgen van je huid tot stralende lokken: Posh Spice draait haar hand er niet voor om. Gelukkig kunnen we af en toe wat leren van Vic, en deelt ze op Instagram haar tips.

Bruine lokken

Gekleurde lokken zoals Victoria, daar dromen wij alleen maar van. Toch is het helemaal niet moeilijk om dat zelf te krijgen. De mode-ontwerpster verklapt namelijk hét geheim van haar stralende haar.

Volgens The Sun liet Vic in haar Instagram-stories zien hoe ze haar haar zo mooi krijgt. Want die bruine lokken zonder uitgroei, daar zou vast een heel team aan hairstylisten voor nodig zijn. Gelukkig is dat helemaal niet aan de orde. Vic vertelde namelijk dat het geheim van haar bruine lokken een betaalbare shampoo is van tien dollar, van het merk Josh Wood. En waar Victoria heel blij mee is, is dat de shampoo geen sulfaten bevat én UV-filters heeft. Zeker een must, want een sulfaatvrije shampoo is veel milder voor je haar en hoofdhuid.

Mooie, natuurlijke kleur

Josh Wood, het brein achter de shampoo, vindt het dan ook belangrijk dat zijn klanten een mooie, natuurlijke haarkleur krijgen. Volgens hem krijg je met zijn shampoo de gekleurde lokken die je altijd al wilde hebben. Dat klinkt veelbelovend. Wij snappen wel dat Vic fan is!

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws