Sleep like a royal! Je kunt nu overnachten in de voormalige villa van Willem-Alexander en Máxima

Toepasselijk heeft de luxe villa de naam 'The Monarch' gekregen.

Hoewel de Oranjes nu steevast naar Griekenland vertrekken voor een zonvakantie, had eigenlijk een villa in Mozambique hun droombestemming moeten worden. Willem-Alexander en Máxima deden het riante optrekje van de hand, maar jij kunt er nu wel overnachten.

Villa in Mozambique

Weet je nog, de villa van Willem-Alexander en Máxima in Mozambique? Ze dachten een leuk vakantiehuis te kopen, maar het draaide uit op een groot fiasco. Toen naar buiten kwam dat er sprake was geweest van corruptie, omkoping en diefstal rondom de villa, deed het paar hun vakantiewoning onder druk van de overheid van de hand. Dat is inmiddels als zo'n tien jaar geleden, dus wat is er geworden van het Afrikaanse vakantieverblijf? In RTL Boulevard doet Marc van der Linden uit de doeken dat het nog altijd een vakantie-adresje is, maar niet alleen voor royalty. Iedereen met een goed gevulde portemonnee kan er nu een slapen en zonnebaden.

The Monarch

Het huis is omgetoverd tot een luxe resort en van Villa Ukuthula omgedoopt tot 'The Monarch.' 'Een naam die past bij de koninklijke geschiedenis van onze villa', aldus de website van het vakantieverblijf. Je kunt er losse kamers huren (zoals de 'King Suitfit for royalty') of de gehele villa, waar je met 12 man in terecht kunt. Kosten? Ruim 3260 euro per nacht. Huur je alleen het main house, dan kun je voor zo'n 1700 euro per nacht al vorstelijk slapen.

De villa ligt vrij afgelegen, dus The Monarch raadt haar gasten aan om per boot te komen of met een 'vlucht van 15 minuten over het spectaculaire natuurreservaat.' Ook vanaf de villa zelf is het uitzicht niet verkeerd.

In het resort vind je ook een zwembad, een private dining area en directe toegang tot de 'gouden zandstranden.'

Tuurlijk is een vlucht naar Mozambique (plus een privévluchtje om het afgelegen resort te bereiken) niet helemáál eco-verantwoord, maar de villa zelf is dat wel. De villa is duurzaam ingericht en bezoekers kunnen te midden van de bossen helemaal in harmonie met de natuur verblijven, leren we op de website. Meer foto's van de villa, de inrichting en de omgeving vind je hier.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws