Kate Middletons geheim voor perfecte lokken kost minder dan €15

Het lijkt wel alsof ze nóóit een bad hair day heeft.

Kate wordt regelmatig geprezen om haar liefdadigheidswerk, drukke leven als working mom van drie jonge kinderen en stijlvolle outfits, maar het zijn toch vooral haar bruine lokken die een echt begrip zijn geworden. Het lijkt wel alsof de hertogin van Cambridge nóóit een bad hair day heeft. Wat is haar geheim? Kate's kapper vertelt!

Kapper van Kate

Volumineus, glanzend en gezond… Waar Kate ook gespot wordt, haar lokken zijn altijd perfect gestyled. Goede genen heeft ze zeker, maar de natural beauty wordt natuurlijk ook een handje geholpen. De Britse royal heeft toegang tot een team van haarstylisten en kappers en de meest luxe producten tot haar beschikking. Je zou denken dat Kate alleen de crème de la crème voor haar fameuze lokken gebruikt, maar niets is minder waar!

Kate komt al sinds haar studententijd bij dezelfde kapper. “Ze is nog steeds dezelfde persoon als de student die tien jaar geleden de salon binnen liep”, zegt kapper Richard Ward. De hertogin is haar kapper altijd trouw gebleven en ze liet hem een decennium geleden ook heur haar doen voor de royal wedding.

Een koopje!

Zo ingewikkeld hoeft het helemaal niet te zijn. Richard verklapt wat hét geheim is van Kate's haar: een haarborstel. Beter nog: een hartstikke betaalbare haarborstel. De hertogin gebruikt de Tangle Angel, die je online voor rond de 15 euro kunt scoren. “De borstel verzorgt het haar en zorgt voor meer volume,” aldus Richard. Een ander geheim achter Kate's prachtige lokken is volgens de topkapper arganolie. “Dit zorgt voor glans in het haar. Breng arganolie op je handen aan en breng het product vervolgens gelijkmatig aan in je haar.” Een flesje kwaliteits-arganolie is dan weer een tikkeltje duurder, maar helemaal worth it, als we de kapper van Kate mogen geloven.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws