Koninklijke wangen: zo gebruikt Kate Middleton haar blush

Dus dit is het geheim van haar prachtige wangen!

Cheeks à la Kate Middleton? Wij zouden ervoor tekenen! Maar het geheim zit 'm niet in een product of kwast, maar in de techniek waarmee je blush aanbrengt. We leggen uit hoe het zit!

Prachtige wangen

Als er iets is waar Kate Middleton altijd in slaagt, is het wel haar make-up, en met name haar blush. Die ziet er namelijk altijd perfect uit en laat haar wangen nog mooier uitkomen. Gelukkig weten we nu wat haar geheim is zodat we het ook bij onszelf kunnen toepassen.

De hertogin veegt haar blush naast haar bronzer, iets boven de holtes van haar wangen en tot aan haar oren. Hierdoor zit de blush wat hoger wat een mooi gelift effect geeft. Als je haar foto's goed bestudeert, zie je ook dat ze de blush niet op de appeltjes van haar wangen aanbrengt. Iets wat wel altijd wordt aangeraden door experts. Maar de Royal Highness weet zelf heel goed wat haar het beste staat, en laat hiermee zien dat je blush voortaan veel hoger moet aanbrengen. Bekijk het bewijs hieronder!

Niet haar glitterjurk, maar haar wangen stelen de show tijdens de Royal Variety Performance van 18 november 2021. Bron: BrunoPress

Als je meer foto's van de Duchess bestudeert, zie je al snel dat ze deze techniek vaker toepast. Door de blush hoger aan te brengen, benadruk je de jukbeenderen en lijkt je gezicht meer vorm te krijgen. Ook de rest van je gezicht krijgt hierdoor meer kleur. Zo zie je maar wat de juiste blushtechniek met je gezicht kan doen!

Bron: Red Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws