Dit is de blush die koningin Máxima en Meghan Markle allebei gebruiken

De royals delen een beautyfavoriet!

We kunnen onze toilettas inmiddels aardig vullen met alle favorieten van de royals, van de go to lippenstift van Máxima tot de standaard nagellak van Kate Middleton. Nog op zoek naar een goede blush, met de feestdagen in het vooruitzicht? Dit kleurtje ligt zowel bij Máxima als bij Meghan Markle op de kaptafel.

Royal blos

Een royal-waardige blos op de wangen? Zowel Máx als Meg schijnen voor dezelfde blush te kiezen wanneer ze hun wangen extra kleur willen geven. Volgens Harper's Bazaar zijn beide dames dol op de blush van Nars Cosmetics, en dan om specifiek te zijn de variant met de (niet zo koninklijke) naam 'Orgasm.' Meghan Markle vertelde er voor haar hertoginnenbestaan al over in een interview met Beauty Banter. “Het zorgt voor een geweldige gloed op mijn gezicht. Ik gebruik het voor de camera, maar ook op een normale dag. Het geeft je een geweldige glow van binnenuit.”

Perzikkleur met een prijskaartje

De perzikkleurige blush in poedervorm koop je in Nederland onder andere bij De Bijenkorf voor zo'n 33 euro. Geen koopje dus, maar voor koninklijke begrippen valt het nog mee. Zo heeft de hertogin van Sussex ook weleens verklapt dat ze graag een wimperconditioner à 85 euro gebruikt en schijnt koningin Máxima dol te zijn op het exclusieve parfum Amourage, waarvan een imitatie al voor meer dan 300 euro over de toonbank gaat!

Máxima en Meghan

Volgens make-upartist Michelle Stern delen koningin Máxima en Meghan Markle nog een beautygeheim, zo deelde ze enige tijd terug met Amsterdam Stijl. “Koningin Máxima gebruikt al jaren Biotulin, een botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een puur organische gel.” Andere beroemde fans van dit natuurlijke middel zijn er genoeg. Naast Máxima zouden ook Meghan Markle, Kate Middleton, Michelle Obama en Madonna het gelletje gebruiken om een paar jaren van hun leeftijd af te snoepen.

Bron: Harper’s Bazaar NL, Marie Claire NL, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws