[Gesloten] Winactie! | Maak kans op een Canon systeemcamera

Say cheese! Wie weet wordt 2022 wel het jaar met jouw allermooiste fotoalbum ooit. Beau Monde mag deze decembermaand namelijk een professionele, lichtgewicht Canon systeemcamera van Kamera Express weggeven!

Nieuwe herinneringen

Januari nadert in rap tempo. Aan het begin van een nieuw jaar verheugen we ons altijd op de mooie herinneringen die we gaan maken, van zonnige vakanties tot speciale familiemomenten. Kijk jij er ook naar uit om al het moois van 2022 vast te leggen op de gevoelige plaat? Wie weet begin jij het jaar goed met deze Canon EOS RP compacte systeemcamera. Beau Monde mag één exemplaar van deze draagbare en lichtgewicht camera weggeven.

Canon systeemcamera

Professionele plaatjes

De Canon EOS RP is een hoogwaardige systeemcamera voor de (gevorderde) fotograaf. Hoewel de camera van allerlei technische hoogstandjes is voorzien, is hij wel de lichtste in zijn klasse en daardoor ontzettend makkelijk mee te nemen, waar je ook gaat in het nieuwe jaar.

Kans maken op deze camera? Het enige dat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen vóór 30 december 2021. Winnaars ontvangen bericht.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Nog tot en met 9 januari 2022 kun je de Canon EOS RP met een aantrekkelijke korting aanschaffen als een van de winterdeals bij Kamera Express.

Voorwaarden

Let op: De winnaar ontvangt de body van de camera, een lens is niet inbegrepen. Deze actie loopt tot en met 29 december 2021. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws