Zo ziet de oudste dochter van prinses Irene er nu uit

Wat lijkt ze veel op haar moeder!

Prinses Margarita, de oudste dochter van prinses Irene, timmert hard aan de weg met haar eigen sieradenbedrijf.

Prinses Margarita

Prinses Irene en haar ex-man Carel Hugo van Bourbon-Parma (die in 2010 overleed) kregen samen vier kinderen: Carlos (51), de tweeling Jaime (49) en Margarita (49), en Carolina (47).

Hare Koninklijke Hoogheid Margarita Maria Beatriz, prinses de Bourbon de Parme, wat haar officiële naam is, zien we sporadisch op feestelijke gelegenheden. Niet heel raar, want de prinses heeft haar handen vol aan haar sieradenbedrijf De Parme Design. Hiervoor maakt ze high-end juwelen die ‘geïnspireerd zijn op de natuur, lichtval en haar weerspiegelingen’.

De Parme Design

Haar webshop staat vol met prachtige sieraden, en ze zijn enorm populair. Zo droeg actrice Anna Drijver oorbellen van De Parme Design tijdens een event.

Op haar Instagram-account staan ook de producten, maar komt er af en toe ook een kiekje van Margarita voorbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Parme Design (@deparmedesign)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Parme Design (@deparmedesign)

Prinses Margarita is al jaren gelukkig met jurist Tjalling ten Cate, met wie ze in 2008 in het huwelijksbootje stapte. Hun huwelijk werd bezegeld met twee kinderen: Julia Carolina Catharina van 13 en Paola Cecilia Laurentien, die inmiddels 10 jaar oud is. Het gezin woont in Wassenaar op Landgoed de Horsten, op steenworp afstand van andere Oranjes/De Bourbon de Parmes.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws