Eerste foto’s: deze knappe prins begint met modellenwerk

De Deense royals hebben er weer een modelprins bij.

Altijd een goede combinatie: een leuke titel, een knappe verschijning en een flinke dosis ambitie. Na prins Nikolai van Denemarken begint ook zijn broertje prins Felix aan een modellencarrière. Kijk mee!

Prins Felix

De Deense royals weten al hoe het is om een model in hun midden te hebben. Prins Nikolai, de zoon van prins Joachim en gravin Alexandra, schopte het eerder al tot Dior-model en coverboy van Vogue Man Oekraïne. Nu treedt zijn 19-jarige broertje prins Felix in zijn voetsporen.

Net als Nikolai had Felix eigenlijk het plan om, geheel volgens koninklijke traditie, aan een militaire opleiding te beginnen. Maar een paar weken na het begin van zijn studie besloot hij om onbekende redenen te stoppen. Dat heeft-ie misschien ook van zijn grote broer, want Nikolai gaf diezelfde loodzware opleiding ook na twee maanden op. “Ik ben niet gestopt met de militaire opleiding omdat het te zwaar voor me was, ik wil toch liever fotomodel worden”, liet prins Nikolai daar destijds over weten. Snappen we. En zijn broertje ook. Prins Felix loopt nu stage en het modellenwerk lonkt. De eerste klus is in ieder geval binnen!

Voor de lens

Kijk, samen met oma koningin Margrethe zijn Nikolai en Felix ‘gewoon’ keurige prinsen in pak, die beleefd glimlachen voor een verplicht kiekje op het bordes.

Koningin Margrethe met prins Nikolai en prins Felix, 2021. Beeld: BrunoPress

Maar voor de cameralens kunnen ze ook heerlijk moody zijn, blijkt wel uit hun modellenportfolio. Hier prins Nikolai:

En hierbij een van de eerste modellenfoto’s van prins Felix. Deze week werd hij verwelkomd bij Scoop Models en de prins heeft meteen een sieradencampagne te pakken. Hij staat model voor de nieuwe juwelencollectie van Georg Jensen.

Met alvast de eerste sporen van een signature look: blik op oneindig met een vleugje kwelling en verdriet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEORG JENSEN (@georgjensen)

Juwelenmerk Georg Jensen heeft nu een heuse royal ambassadeur, maar onlangs sleepte het Deense label ook al een samenwerking met koningin Margrethe zelf in de wacht. Voor haar 50-jarig regeringsjubileum mocht de zilversmid een speciale broche aanbieden, die Margrethe vol trots opspeldde. Misschien dat ze toen meteen een goed woordje voor haar kleinzoon heeft gedaan?

We houden hem in de gaten, onze nieuwe modelprins!

Bron: Blauw Bloed, Histoires Royales | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws