Zien: prinses Eugenie deelt romantisch kiekje met Jack Brooksbank

Love is in the air!

Prinses Eugenie en manlief Jack Brooksbank zijn al meer dan drie jaar getrouwd. Dat het stel nog altijd dol op elkaar is bewees Eugenie gister tijdens Valentijnsdag, toen ze een lieve foto deelde op Instagram.

Instagram

Waar wij Eloise van Oranje als gravinfluencer hebben, heeft het Verenigd Koninkrijk prinses Eugenie. De Britse prinses plaatst regelmatig kiekjes van haar royal life op Instagram en daar zijn wij maar al te blij mee natuurlijk. Zo werd zoontje August ter ere van zijn eerste verjaardag vorige week nog in het zonnetje gezet, en plaatste Eugenie gister een lief Valentijnskiekje met haar man Jack Brooksbank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Super Bowl

“Happy Valentine’s Day”, schrijft Eugenie bij een foto van haar en Jack onder een struik met roze bloemen. Net zoals het bloemblaadjes regent op de foto, regent het ook complimenten in de comments. “Enjoy your day”, schrijft een volger bijvoorbeeld. Naast complimentjes vragen sommige volgers ook naar Eugenie’s bezoek aan de Super Bowl. Daar verscheen ze eerder deze week met prins Harry. “Hope you enjoyed your visit and the game“, reageert een volger. En: “Lovely photo of you and Harry enjoying Superbowl together“, schrijft weer een ander.

Huwelijk

Op 12 oktober 2018 stapten prinses Eugenie van York en haar grote liefde Jack Brooksbank in het huwelijksbootje. De twee gaven elkaar het jawoord in de St George’s Chapel op het terrein van Windsor Castle. Vorig jaar februari werd hun eerste zoon August geboren. August mocht vorige week alweer één kaarsje uitblazen. “Fijne 1ste verjaardag aan onze kleine held Augie. Je bent zo’n speciale ziel die elke kamer opfleurt met je lach en zwaai. Je hebt ons zo trots gemaakt. We houden van je! 💙💙💙”, schreef de prinses bij een foto op zijn verjaardag.

Bron: Hello Magazine | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws