Onherkenbaar! Zo zag Sylvie Meis er vroeger uit

Herken jij de presentatrice terug in dit kiekje uit de oude doos?

Nauwelijks veranderd of bijna niet terug te herkennen, wat vind jij? Daniel Meis, de broer van presentatrice en influencer Sylvie Meis, deelde ooit deze lieve foto van zijn zusje als peuter op Instagram. Hoe schattig!

Van toen tot nu

Sylvie Meis deelt vaak prachtige foto’s van zichzelf op social media. Zowel in Nederland als in buurland Duitsland, waar de presentatrice vandaag de dag woont, is ze een bekend gezicht. Naast haar presentatieskills en succesvolle ondernemerschap wordt Sylvie vaak geprezen vanwege haar knappe en verzorgde looks. Maar net als iedereen heeft Sylvie ook heel wat (uiterlijke) veranderingen doorgemaakt in haar leven.

Sylvie kwam op 13 april 1978 ter wereld in Breda. Ze verwierf vooral aan het begin van de jaren nul razendsnel faam als actrice, presentatrice en model. Tussen 2005 en 2013 leerden nog meer mensen haar kennen als de echtgenote van voetballer Rafael van der Vaart. Samen kregen ze zoon Damián, die inmiddels zijn vader achternagaat: de inmiddels 15-jarige zoon van Sylvie Meis is opgeroepen voor het Nederlands elftal onder de 16 jaar.

Sterke vrouw

Niet alles is rozengeur in het leven van Sylvie Meis. Dertien jaar geleden kreeg ze het vreselijke nieuws te horen dat ze borstkanker had. Hoewel de presentatrice inmiddels gelukkig alweer jarenlang is genezen, is deze ziekteperiode iets waar ze nog vaak aan terugdenkt. Dagelijks zelfs, vertrouwde ze onlangs toe aan het Duitse magazine Bild. “Alles heeft me gemaakt tot de sterke vrouw die ik nu ben”, aldus Sylvie.

Naast haar verschrikkelijke ziekte kreeg Sylvie te maken met een vrij openbare scheiding toen haar huwelijk met Rafael stukliep. De breuk en haar liefdesleven was in de jaren daarna vaak in het nieuws. Gelukkig is Sylvie nu in rustiger vaarwater beland. Ze is happily married met de Duitse kunstenaar Niclas Castello en kan bovendien nog uitstekend met de vader van haar zoon door één deur.

Inmiddels is Sylvie Meis al ruim twintig jaar in beeld en veel mensen zullen zich nog wel herinneren hoe de beauty er vroeger uitzag. Maar kende je deze lieve foto van Sylvie als peuter al? Je bekijkt ‘m op de volgende pagina.

Laatste nieuws