Babynieuws! Kimberley Klaver bevallen van tweede kindje

Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen.

Heugelijk nieuws voor Kimberley Klaver en hubby Michel van den Bergh! Het stel is afgelopen zaterdag voor de tweede keer trotse ouders geworden van een zoontje. De kleine Julius is daarmee grote broer geworden. Tijd voor beschuit met blauwe muisjes!

Dani Jagger Magnus

Op Instagram deelt de kersverse moeder een prachtige foto met haar man en pasgeboren zoon. “Hij is er”, begint Kimberley haar bericht. “Afgelopen zaterdagnacht is Dani Jagger Magnus van den Bergh geboren.” De actrice laat weten dat ze thuis is bevallen en dat alles goed gaat. “Nu even bijkomen samen.”

“Ik doe mijn telefoon weer weg, ga weer offline en duik nu weer even die babybubbel in. Maar ik wilde dit mooie nieuws graag met jullie delen. We zijn allemaal ongelooflijk trots en blij dat hij bij ons is.” Gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Felicitaties

Het blijde nieuws ontging Kimberley’s volgers zeker niet. Het regent dan ook felicitaties in de comments. “Aah, gefeliciteerd”, schrijft Nicolette van Dam. Ook Jessie Jaxx Vuijk, Lieke van Lexmond, Holly Mae Brood en Tess Milne laten een reactie achter.

Kimberley en Michel hebben samen al een zoon: Julius, die in 2019 werd geboren. Uit een eerder huwelijk heeft Michel drie kinderen.

Bron: Instagram @kimberleyklaver, Happy in Shape | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws