Prinsessenlokken à la Kate? Dit zou haar favoriete shampoo zijn

Glanzend, vol volume en áltijd in model: hoe doet Kate het toch?

Als er één royal is die we nog nooit hebben kunnen betrappen op een bad hair day, dan is het Kate Middleton wel. Of ze haar haar nu opgestoken onder een tiara draagt, of casual los over de schouders: de coupe van Kate is altijd piekfijn in orde. En volgens insiders zijn deze producten daarvoor verantwoordelijk.

Kates kapper

Stap één in je hair journey is natuurlijk goede verzorging. En wie beter om advies van aan te nemen dan Richard Ward, Kates kapper? In 2016 onthulde hij al eens hoe hij haar iconische kapsel creëert. Het gaat allemaal om lange lagen, legt hij uit. “Zodat je er die beweging in houdt”, deelt hij. Met korte lagen zou je dat effect minder hebben.

Nu zal het geen verrassing zijn dat je een pretty penny betaalt voor een afspraakje in de salon van deze royally approved knip-expert. Voor een knip- en wasbeurt met Richard Ward zélf betaal je 375 euro. Als je je lokken door een andere medewerker wilt laten verzorgen, kan het een stukje goedkoper. De prijzen liggen dan tussen de 250 euro en de 75 euro.

Royaal onderhouden

Maar goed: ook wij voelen ons haast koninklijk nadat we net de salon uitstappen. Maar tot dat volgende bezoekje aan onze favoriete kapper, hebben we al gauw weer te maken met haar dat pluist of niet in model blijft zitten. Hoe kán het toch dat Kate daar nooit last van lijkt te hebben? Dat ligt aan hoe de prinses haar haar onderhoudt.

Ingewijden in het beautyritueel van Kate Middleton beweren namelijk dat zij zweert bij een paar verschillende hair care producten. Het zal je niet verrassen dat een grote favoriet van Kate een product van Richard Ward himself is. De Cleanse & Condition shampoo is sulfaatvrij én geschikt voor gekleurd haar.

Een andere royal favoriet zouden de producten van het Franse merk Kérastase zijn. Deze speciale keratine infused producten zie je regelmatig bij je lokale salon op de planken staan, én dus in het doucherekje van de prinses. Specifiek zou het gaan om de Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo. Als we de bronnen mogen geloven dan hè – uiteraard helpt het ook dat Kate dag en nacht een team heeft klaarstaan om haar look van top tot teen te verzorgen. Maar goed. Met een goede hair care routine kom je al een heel eind!

Bron: Woman and Home, Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws