Onderzoek is erover uit: deze royal heeft de aantrekkelijkste ogen

Waar tegenwoordig niet onderzoek naar wordt gedaan.

Je hoeft je maar iets af te vragen, of er is wel een studie naar gedaan. Vroeg jij je altijd al af welk lid van de koninklijke familie de mooiste kijkers heeft? Ook dáár is recentelijk onderzoek naar gedaan. 

De mooiste ogen

Onderzoek naar de opwarming van de aarde, het verband tussen dementie en middagdutjes of een studie naar de factoren die de kans op MS verhogen. Het is interessant. Maar baanbrekender is natúúrlijk welke royal de mooiste ogen heeft. Ach, op een druilerige zaterdag vermaken we ons graag met dit soort wetenschap.

Uit onderzoek van de Britste contactlenzenspecialist Lenstore blijkt dat we veel vinden van de koninklijke familie. En ook over de ogen van de Britse royals hebben we een mening. Het paar van een iemand in het bijzonder valt ons positief op: die van prins William.

Mannen met de mooiste ogen

Voor de survey ondervroeg Lenstore ongeveer 2.000 Britten naar de karakteristieken van bekende mensen – dus niet alleen die van de royals. Vervolgens stelde de lensspecialist een top 6 samen met mannen met de mooiste ogen en prins William wist een plekje in dat lijstje te veroveren.

Op nummer een prijkt acteur Paul Rudd met zijn kijkers, de tweede plek gaat naar zanger Harry Styles en de derde plek gaat naar prins William. Het zou maar zo met zijn blauwe ogen te maken kunnen hebben. Zo gaf 21 procent van de ondervraagden aan dat ze blauwe ogen het mooist vinden. De vierde plaats gaat overigens naar Bruno Mars, Cristiano Ronaldo bemachtigd de vijfde positie en Tom Holland sluit het rijtje af.

Top 5 van vrouwen

Of we Kate Middleton terugzien in het rijtje met vrouwen met mooiste ogen? Helaas, toch wilden we je dit rijtje met mooie ogen niet onthouden. Op nummer een vinden we Taylor Swift, de tweede plek is voor Scarlett Johansson, de derde plaats is voor Ariana Grande, de vierde voor Zendaya en de laatste plek in de top 5 gaat naar Margot Robbie.

Bron: Lenstore | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws