Hoe staat het ervoor met de verhuisplannen van de Cambridges?

Bronnen zijn er zeker van: de Cambridges pakken binnenkort hun biezen.

Prins William en Kate Middleton vertoeven momenteel met hun drie kinderen in verscheidene woningen. De ene keer resideren ze in hun Norfolkse optrekje Anmer Hall en de andere keer in hun ‘appartement’ in Kensington Palace. Maar rumor has it dat de Cambridges binnenkort hun biezen pakken en neerstrijken in Berkshire. 

Verhuizen naar Windsor

Het lijkt erop dat William, Kate en hun drie kinderen George, Charlotte en Louis deze zomer verhuizen naar Windsor. Volgens The Sun overweegt het koninklijke koppel dit om dichterbij de koningin te kunnen zijn. Ze zouden naar verluidt momenteel naar verschillende optrekjes in de buurt kijken, en de twee zouden Frogmore Cottage en Adelaide Cottage overwegen.

The Times bericht dat het koppel naar verscheidene scholen in de buurt aan het kijken is. Hun favoriet lijkt St. Andrew’s Pangbourne te zijn, een lokale prep school waar ook Kate herself vroeger naar school ging.

De gezondheid van de Queen

Naar verluidt is de agenda van Queen Elizabeth momenteel ‘under review’. De koningin moet het rustiger aan doen en ze kreeg het advies dat ze alleen nog mag deelnemen aan lichte activiteiten. Aan de Daily Mail vertelde een bron meer over de gezondheid van Hare Majesteit: “De koningin is nog steeds even alert, bekwaam en geïnteresseerd als altijd, maar fysiek is ze niet zo sterk als ze ooit was, wat heel begrijpelijk is voor een vrouw van haar leeftijd.”

De koningin heeft Buckingham Palace achter zich gelaten en woont nu permanent in Windsor Castle in het graafschap Berkshire. Mochten de Cambridges hier ook naartoe verhuizen, dan zijn ze niet alleen dichterbij de Queen, maar ook bij de ouders van Kate. Zo wonen de Middletons in Bucklebury, ten westen van Berkshire. De regio waar overigens meerdere royals wonen, zoals prinses Eugenie en prins Edward.

Bron: Marie Claire UK, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws