Kate onthult: dit is de favoriete plek van George, Charlotte & Louis

Waar brengen de kleine George, Charlotte en Louis hun tijd het liefst door?

Een theetje drinken bij Queen Elizabeth in Windsor Castle, een filmavond op de bank in ouderlijk huis paleis Kensington Palace of een bezoekje aan Buckingham Palace: de jonge George, Charlotte en Louis komen op flink wat bijzondere plekken. Maar waar brengen ze eigenlijk het liefst hun tijd door? 

Tripje naar de Caraïben

De royal tour van prins William en Kate Middleton naar Belize, Jamaica en de Bahama’s zal niemand zijn ontgaan. Dit was allesbehalve een ontspannen tripje naar de zon: de reis kwam namelijk niet zonder controversie en de nodige PR-mishaps. Daar lieten de Cambridge’jes zich echter niet door kisten en met een stiff upper lip en een grote glimlach zetten ze hun beste beentje voor.

Tijdens een bezoekje aan de Sybil Strachan Primary School in Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s, prees Kate het land om het prachtige landschap en de aardige mensen. “We zijn zo blij om hier in de Bahama’s te zijn, een land waar we ons meteen thuis voelden zodra we aankwamen. Als je een kind bent dat tegenwoordig in dit land opgroeit, denk ik dat je heel gezegend bent”, aldus de hertogin. “De spectaculaire, natuurlijke omgeving van de Bahama’s is slechts een van die zegeningen – ik zou willen dat we alle zevenhonderd eilanden konden bezoeken tijdens ons verblijf!”

Favoriete plek

Kate vermoedt dat haar kinderen behoorlijk jaloers zijn op hun tripje naar de Bahama’s. “Onze drie kinderen, George, Charlotte en Louis, vinden het allemaal heerlijk om aan zee te zijn”, vertelt ze over de favoriete plek van de royal kids. De volgende vakantiebestemming van de Cambridge’jes lijkt dan ook al vast te staan: “Ik hoop dat ze binnenkort ook dit heldere water en deze prachtige stranden zullen kunnen ervaren.”

Lieve traditie

Hoe is het eigenlijk voor de Cambridge-kids dat vader en moeder zo vaak naar het buitenland vertrekken? Volgens vader William zijn ze vooral benieuwd waar hij en Kate dan heen vliegen. “Ze vragen ons altijd waar we heengaan”, vertelde hij onlangs. De Cambridge’jes hebben dan ook een lieve traditie in het leven geroepen voor elke work trip. “We wijzen op een kaart aan waar we heengaan.” Snoezig!

Bron: Hello!, Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws