Deze belangrijke les geeft Hertogin Kate door aan George, Charlotte & Louis

Een boodschap die zij meekreeg van haar familie en opvoeding.

De hertogin van Cambridge heeft altijd duidelijk gemaakt hoe belangrijk zij het opvoeden van kinderen vindt.

Ook in haar eigen royal huishouden incorporeert ze een belangrijke levensles die ze meegeeft aan haar kinderen, prins George (7), prinses Charlotte (6) en prins Louis (3). Dit vertelde ze in een speech tijdens een gezondheidscampagne. En ook haar man, Britse prins William, doet mee aan Kate's les.

© BrunoPress

“Mijn ouders leerden me hoe belangrijk het is om aardig te zijn, respect te hebben en eerlijk te zijn tegen anderen. Ik realiseerde me hoe belangrijk deze eigenschappen zijn gedurende mijn leven. Dat is waarom William en ik zo graag aan onze kinderen willen leren hoe belangrijk dit is in het leven. Naar mijn mening is het net zo belangrijk om te leren als wiskunde en sporten”, aldus Kate. De hertogin komt zelf uit een warm gezin van drie kinderen en zou dit graag willen overbrengen naar haar eigen. Met William aan haar zijde. “William heeft dankzij de Middletons geleerd hoe een liefdevolle en ondersteunende familie werkt. Door dat fundament is Kate een liefdevol, kalm en zelfverzekerd persoon geworden”, vertelt royaltydeskundige Angela Levin.

De hertogin verklaart zich nader: “Als je iemand ziet die misschien hulp nodig heeft, probeer dan te helpen en wees aardig. Let op anderen als ze alleen of verdrietig zijn of als ze zich zorgen maken. Misschien heeft diegene gewoon een knuffel of een luisterend oor nodig. Ik weet dat het lastig is als je zelf ook niet lekker in je vel zit, maar door een ander te helpen voel je jezelf zoveel beter.” Wat een wijze woorden van Kate. Schoonheid zit van binnen en van buiten!

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws