Glamour met een knipoog

Híer maken prins George, prinses Charlotte en prins Louis altijd ruzie over

Ze groeien dan op in het paleis en dragen koninklijke titels, maar verder zijn prins George, prinses Charlotte en prins Louis ook 'gewoon' kinderen. En net zoals alle andere kinderen maken ook zij weleens ruzie, verklapt vader William. 

Híer maken prins George, prinses Charlotte en prins Louis altijd ruzie over

Prins William en prinses Kate houden er een liefdevolle, down-to-earth opvoeding op na. Ondanks het feit dat hun kroost nu al wordt klaargestoomd voor hun royal duties, krijgen ze ook de ruimte om gewoon kind te zijn. En daar horen ook onenigheden en zelfs stoeipartijtjes bij!

Stoeipartijen

William was onlangs op bezoek bij het hoofdkantoor van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), een grote organisatie die de nationale film- en televisie-industrie ondersteunt. De prins is president van deze academie, daarom hield hij een toespraak en sprak hij met studenten.

In die gesprekken met de studenten kwam uiteraard het onderwerp televisie ter sprake. En dat was voor de prins het aanknopingspunt van een leuke anekdote. Zo vertelde hij dat het gigantische televisie-aanbod ervoor zorgt dat zijn kids altijd "vechten om de afstandsbediening" thuis. Ha!

In juli deelde het koningspaar nog een foto van een huiselijk tafereeltje: Charlotte en Louis aan de buis gekluisterd tijdens het EK voetbal. Zou hier ook een discussie aan vooraf zijn gegaan, of zijn EK's een uitzondering op de regel?

Fan van films

De liefde voor televisie en film is er bij George, Charlotte en Louis met de paplepel ingegoten. Zo vertelde moeder Kate in 2018 al dat de (toen nog vierjarige) George net als zijn vader dol is op films. "Dat is super leuk natuurlijk, omdat William ook zo'n filmliefhebber is", zei ze. "Het is geweldig dat ze echt die vader-zoon interesse hebben."

Koninklijke kids

De liefde voor televisieprogramma's is aanwezig in de hele familie. Eerder dit jaar onthulde koningin Camilla nog dat zij enorm groot fan van Strictly Come Dancing is. Volgens The Sun zijn er zelfs gesprekken geweest om het programma op te nemen in Buckingham Palace.

Maar ook prinses Kate en haar twee jongste kids kijken maar al te graag naar het programma. Het drietal kreeg eerder dit jaar zelfs een privétour op de set. Over dit bezoekje vertelde jurylid Shirley Ballas: "Toen ze op bezoek kwamen hadden we toevallig kroontjes liggen, dus het leek mij een leuk idee om prinses Charlotte een kroon te geven. Voor Louis kocht ik een mooie doos met snoep. Maar toen zei hij: 'Ik wil er ook zo een', wijzend naar het kroontje. Dus moesten we er ook eentje voor hem vinden." Hoe aandoenlijk!

Royalty
  • Tatler, Hola!
  • NL Beeld