Kate Middleton onthult wat George, Charlotte en Louis met vader William gemeen hebben

De drie kids en hun vader hebben één ding gemeen.

George, Charlotte en Louis hebben niet alleen de looks van hun papa, prins William, maar ze hebben ook nog eens alle drie een gezamenlijke interesse met hun vader. Hertogin Kate onthult wat deze gemeenschappelijke interesse precies is.

Luchtvaart

Kate bracht eerder deze week een bezoekje aan de RAF Brize Norton in Oxfordshire. Hier bedankte ze de vliegtuigbemanning voor hun werk bij de evacuatie van Britten uit Afghanistan. Naast dat de hertogin de bemanningsleden bedankte, verklapte ze ook het een en ander over haar kinderen. Zo vertelde ze aan een lid dat prins George, prinses Charlotte en prins Louis alle drie dol zijn op de luchtvaart.

“Ze heeft gezegd dat haar kinderen erg geïnteresseerd zijn in vliegtuigen”, vertelde laadmeester Mark Curtis aan PEOPLE. En laat hun vader prins William nou ook net een passie hebben voor de luchtvaart. William werkte namelijk ooit bij de RAF als 'flight lieutenant' bij de Search and Rescue force en later als piloot bij de East Anglian Air Ambulance.

Bijnaam

Dat de kinderen van Kate en William een goede band hebben met hun ouders moge duidelijk zijn. Prins George heeft zelfs een bijnaam voor zijn vader bedacht, namelijk 'Pops'. De royal family was een aantal jaar geleden aanwezig bij een voetbalwedstrijd van Leicester City, waar Williams bijnaam voor het eerst ter sprake kwam. Volgens PEOPLE vroeg een voetbalfan, Fiona Sturgess, destijds aan Kate hoe het met haar drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis ging.

Fiona vertelde verslaggevers later: “Kate zei dat William gisteravond met de kinderen aan het voetballen was en een van hen zei, ik denk dat het George was, 'Ga je morgen voetballen, Pops?'” Aha!

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws