Glamour met een knipoog

Mogelijke terugkeer voor Harry en Meghan: 'Ze hebben een huis gekocht'

Van roddels over trouble in paradise tot een mogelijke verzoening tussen de hertog van Sussex en zijn familie: er gaan volop geruchten over de toekomstplannen van de Sussexes. Nu lijkt het erop dat Harry en Meghan mogelijk een terugkeer naar Europa op 't oog hebben, en zelfs geïnvesteerd hebben in een huis. Waar, en waarom? Wij duiken in de details!

Prins Harry en Meghan Markle, hier afgebeeld in Colombia, augustus 2024.

Er wordt nogal wat geschreven over prins Harry en hertogin Meghan, natuurlijk. Nu zijn er meerdere bronnen die melden dat de Duke en Duchess van Sussex een pretty penny hebben uitgegeven aan een huis in Europa.

Huizenjacht

Nu het erop lijkt dat de Britse royals en Harry en Meghan de strijdbijl begraven, wordt er al langer gespeculeerd over een terugkeer van Haz en Megs naar jolly old England. Zo'n vaart zal het misschien niet lopen, maar dat het paar naar verluidt een riant vakantiehuis gekocht heeft in Portgual, wordt als een goed teken gezien. Even langswippen bij opa Charles en oma Camilla met de privé-jet is natuurlijk net iets makkelijker vanuit Zuid-Europa dan vanuit de Verenigde Staten!

Portugal

De Duke en Duchess zullen overigens nog even geduld moeten hebben voor zij definitief terecht kunnen in hun nieuwe onderkomen. De New York Post weet te melden dat zij namelijk geïnvesteerd hebben in een nieuwbouwproject op het terrein van een resort vlakbij het stadje Melides, ten zuiden van Lissabon.

Het zou gaan om de luxe CostaTerra Golf and Ocean Club, die zichzelf marketen met slogans als 'the right kind of luxury' en 'the authentic coastal escape you've always wanted'. Hierbij vinden we eindeloze kiekjes van ruime veranda's, exquise diners, luxe golfbanen, en weelderige wellness-behandelingen.

De nuchterheid lijkt met dit riante vakantie-onderkomen ver te zoeken, en dat zien we ook in het prijskaartje. Volgens The Mirror hebben de Sussexes zo'n $4,7 miljoen (omgerekend: €5,1 miljoen) neergeteld voor dit toekomstige droomhuisje.

Familiebanden

Natuurlijk zitten H&M een stuk dichter bij The Firm, mochten zij die banden weer willen aanhalen. The Daily Mail speculeert echter dat de keuze voor specifiek Portugal een extra reden heeft.

Zo is het bekend dat Harry en Meghan altijd close zijn geweest met prinses Eugenie en echtgenoot Jack Brooksbank. Zij spenderen een deel van hun tijd in het Verenigd Koninkrijk, én een deel in Portugal. Mogelijk is de aanwezigheid van hun goede vrienden in Portugal dan ook doorslaggevend geweest voor de Sussexes. Bovendien zou het voor de kleine Archie en Lillibet natuurlijk hartstikke leuk zijn om te kunnen ravotten met de kleine August en Ernest Brooksbank.

Afijn, natuurlijk geldt met verhalen over Harry en Meghan: eerst zien, dan geloven. Het paar heeft in de VS immers de handen vol aan hun business– en liefdadigheids-deals, Netflix-projecten, Meghans lijn lifestyle-producten én luxe potjes jam...

Royalty
  • New York Post, The Daily Mail
  • NL Beeld