Cute! Zo zag Britt Dekker er als 12-jarig meisje uit

Als tiener had Britt helemaal geen blonde lokken.

Ze kwam voor het eerst op televisie als onschuldig 17-jarig meisje bij Take me Out. Inmiddels is Britt Dekker all grown up en uitgegroeid tot volwaardig presentatrice met een fantastische carrière. Maar hoe zag de blondine er voor haar televisiecarrière eigenlijk uit? Niet blond, kunnen we alvast verklappen. 

Britt als tiener

Britt Dekker en haar blonde lokken zijn al jaren onafscheidelijk. Overal waar ze komt zit haar coupe on point en af en toe probeert ze nog weleens iets nieuws – al gaat het dan niet om de haarkleur. Toch is de presentatrice niet altijd blond geweest. Als 12-jarig meisje had ze namelijk een heel andere hairdo.

Tegenwoordig is haar Instagram een mengelmoes van stunning rode loper-looks, presentatieklussen en haar paard George. Maar als we even terugscrollen, komen we een foto tegen van Britt in haar tienerjaren. Op de foto zien we Britt als tiener met bruin haar en een schuine pony. En eerlijk is eerlijk: dat is even wennen. Als we de caption mogen geloven was het dan ook een experiment: “Toen ik twaalf was en ik een pakkie bruine verf van de Kruidvat in mijn haar had gesmeerd…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Blondine

Inmiddels is de presentatrice en mediapersoonlijkheid 30 jaar oud en heeft ze al jaren blond haar. Toch kreeg ze destijds een heleboel positieve reacties op de foto en vele daarvan gaan over haar toenmalige haarkleur. “Wauw staat je echt goed!” en “Staat je eigenlijk wel mooier dan blond”, valt er te lezen.

Wij vinden in ieder geval dat béide haarkleuren haar prachtig staan!

Bron: Instagram @brittdekker92, Grazia, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws