Queen Elizabeth deelt persoonlijke foto ter ere van haar 96e verjaardag

De Queen trakteert op een 'off duty' kiekje om haar 96e (!!) verjaardag te vieren.

Dat moet een flinke verjaardagstaart zijn, willen er 96 kaarsjes op passen. Queen Elizabeth viert vandaag haar happy birthday en trakteert op een lief nieuw kiekje én een pareltje uit de oude doos.

Lente!

De royal family deelt ter ere van deze koninklijke verjaardag een nieuwe foto van Hare Majesteit met een flinke dosis voorjaar-vibes. De Queen poseert voor een ontluikende magnolia samen met twee van haar pony’s, Bybeck Katie en Bybeck Nightingale.

“De foto is vorige maand genomen op het landgoed van Windsor Castle. Het is de vierde in een serie foto’s die is vrijgegeven door de Royal Windsor Horse Show, na foto’s van de Queen die haar gouden jubileum, haar platina jubileum en haar 90ste verjaardag viert”, leert het bijschrift op Instagram ons. “De Show werd voor het eerst in 1943 georganiseerd en de Queen heeft iedere editie bijgewoond.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Throwback Thursday

Naast een recente foto worden we ook getrakteerd op een lieve foto uit de oude doos. Eentje van maar liefst 94 jaar geleden, maar ook tóen was de 2-jarige ‘Lilibeth’ al een trouwe drager van een parelsnoer.

Prins William zet zijn granny ook in het zonnetje met twee foto’s.

Klein feestje voor het grote feest

Queen Elizabeth viert vandaag haar verjaardag in kleine kring op haar landgoed Sandringham, laat het paleis weten. Traditioneel viert de Queen haar verjaardag nog een keer groots in de zomer, op de tweede zaterdag van juni, tijdens Trooping the Colour. Dit jaar valt dat samen met de viering van het 70-jarig troonjubileum van de Queen. Over een paar weken kunnen we dus nog véél meer feestvreugde verwachten.

Happy birthday, Your Majesty!

Bron: The Royal Family, US Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws