Cameraman onthult: dit lichaamsdeel wil Meghan Markle niet op beeld

Ze zou er strenge regels voor hanteren.

Een cameraman die in het verleden met hertogin Megan Markle heeft gewerkt, heeft tegen The Sun een boekje opengedaan over die samenwerking. Daarbij vertelde hij onder andere welke lichaamsdeel Meghan het liefst zo ver mogelijk bij de camera’s vandaan houdt.

Niet echt een positieve ervaring

De cameraman wilde anoniem blijven, zodat zijn uitspraken hem niet zullen achtervolgen. Hij kent Meghan nog uit de tijd dat ze actrice was, voordat ze met prins Harry in het huwelijksbootje stapte. Hij vertelde uitgebreid over zijn ervaring met de hertogin, en het was helaas geen positief verhaal. “Lang voordat ze de prins ontmoette, werd ze al prinses genoemd”, aldus de cameraman. Die bijnaam zou Meghan te danken hebben aan de houding die ze op de set liet zien. “Ze was heel veeleisend en ronduit grof. Ik had geen idee wie ze was, maar ze gedroeg zich als een diva.” Oei!

Strikte regels

Naast die negatieve openbaring verklapte de cameraman welk lichaamsdeel Meghan het minst mooi vindt bij zichzelf. Ze zou strikte regels over het niet filmen van dat lichaamsdeel hebben opgesteld en iedereen moest die regels naleven. “Ze heeft schijnbaar een hekel aan haar voeten. Een collega filmde haar voeten en iedereen keek hem aan alsof hij gek was. Ik weet niet meer of het ook aan mij verteld is, maar het was blijkbaar algemeen bekend dat Meghans voeten niet op beeld mochten worden vastgelegd.” Een bijzondere wens, maar ergens snappen we het wel.

Bron: The Sun, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws