Mike Tindall over prins Louis’ jubileumstreken: ‘Iets te veel suiker op’

De 'oom' van de jonge royal doet een boekje open over het veelbesproken optreden van prins Louis.

De ster van het platina jubileum afgelopen? Het spijt ons, Elizabeth, maar dat was toch écht de kleine prins Louis. De koninklijke kleuter liet zich helemaal gaan en beelden van het jongste Cambridgje gingen heel het internet over. ‘Oom’ Mike Tindall laat zich uit over het spraakmakende optreden van little Louis.

‘Het was niet makkelijk’

Mike, de echtgenoot van prins Williams nicht Zara, zat tijdens het laatste jubileumfeest op de rij net achter Kate Middleton en haar zoontje Louis. De voormalig rugbyspeler kreeg dus alle klierende-kleuter-perikelen mee.

Beeld: BrunoPress

Tijdens de jubileumoptocht zagen we dat de hertogin van Cambridge de handen vol had aan haar jongste zoon, die zijn tong uitstak, op zijn stoel ging staan en vooral niet stil wilden zitten. Mike probeerde ondertussen zijn eigen dochters, Mia (8) en Lena Tindall (3), door de lange zit heen te helpen.

 

Beeld: BrunoPress

“Het is niet makkelijk voor hen. Ze zijn allemaal jong en het duurt heel lang”, licht Mike toe in zijn podcast The Good, The Bad and The Rugby. “Maar zoals elke ouder weet, doe je gewoon wat je moet doen.”

Prins Louis

“Louis probeerde er gewoon iets leuks van te maken. En mijn twee dochters halen altijd kattenkwaad uit, dus die moet je in toom proberen te houden. Er gingen ook heel veel snoepjes rond, dus ze hadden echt te veel suiker op”, concludeert Mike.

De Cambridges en Tindalls snoepen zich door de lange zit heen. Beeld: BrunoPress

“Hij is echt een cheeky monkey, een typisch derde kind”, vertelt een bekende van de Cambridges aan PEOPLE. “Het is leuk dat de wereld hem nu heeft kunnen zien terwijl hij lol had.”

Neven-en-nichten lunch

De jubileumparade was voor Mike niet het hoogtepunt van alle festiviteiten. Dat was een besloten lunch die alle kleinkinderen van de Queen op donderdag hadden, na Trooping the Colour. “We hadden een goede neven-en-nichten-lunch op donderdag. Dat was mijn highlight!”

Zou dat betekenen dat de Cambridges en Sussexes daarbij ook weer om één tafel hebben gezeten? Dat detail laat Mike dan weer achterwege…

Bron: People, Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws