[Gesloten] Fabulous Friday: win 3x een Cotril-beachset t.w.v. €146,50

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe vrijdag, en een goednieuwe Fabulous Friday. Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Vandaag mogen we 3 keer een heerlijke beachset van Cotril weggeven t.w.v. €146,50. 

De zon in

Een goed begin is het halve werk. Wil je deze zomer aan je tan werken? Dan doe je dat pas goed als je je huid beschermt met de juiste zonneproducten. Cotril weet daar alles van en heeft daarom diverse zonneparels gelanceerd om je huid én haar te verzorgen op de heetste dagen van het jaar. Uit welke producten de lijn van Cotril zoal bestaat? Komt-ie:

BEACH instant beach water
Zit jouw haar na een dagje strand helemaal in de war? Je bent niet de enige. Met Cotrils instant beach water kun je dit makkelijk en snel oplossen. Dit ‘water’ maakt het dankzij een diepe en onmiddellijke werking mogelijk om in slechts enkele ogenblikken droog en gevoelig haar na blootstelling aan de zon te verzachten en ontwarren. 

Cotril
€7,00 (15 ml)

BEACH hair & body shampoo
Na een paar uurtjes zonnen is niets fijner dan even lekker douchen. Was je haar en lichaam dan meteen met de hair & body shampoo van Cotril. Dankzij de mix van actieve ingrediënten beschermt het product het haar tegen zout, wind, chloor en zon. 

Cotril
€23,50 (300 ml)

BEACH after sun recovery mask
Je huid extra hydrateren is in de zomer geen overbodige luxe. Met het after sun recovery mask voedt, verzacht en hydrateer je je huid al na één minuut. Ideaal!

Cotril
€23,50 (200 ml)

Ook bevat de Cotrils beachlijn nog veel meer (beschermende) producten als een lipbalm, after sun protective oil, tas en handdoek. 

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je huid en haar te verzorgen met de producten uit de beachlijn van Cotril? Snappen we. Daarom mogen we 3 keer een heerlijke beachset t.w.v. €146,50 weggeven. In deze set zit de: 

  • 1x Cotril instant beach water t.w.v. €7,00 (15 ml)
  • 1x Cotril after sun protective oil t.w.v. €19,00 (300 ml)
  • 1x Cotril Beach hair & body shampoo t.w.v. €23,50 (300 ml)
  • 1x Cotril Beach after sun recovery mask t.w.v. €23,50 (200 ml)
  • 1x Cotril Beach protective lipbalm t.w.v. €8,50 (4,8 gram)
  • 1x Cotril beach towel t.w.v. €30,00
  • 1x Cotril beach bag t.w.v. €28,50
  • 1x Cotril beach pochette t.w.v. €6,50 

Wil je kans maken op deze set? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Fabulous Friday: win 3x een Cotril-beachset t.w.v. €146,50

Doe mee en maak kans

Deze actie loopt tot en met vrijdag 23 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Cotril

Laatste nieuws