Hallo daar! Dit is de knappe vader van Dua Lipa

Het is duidelijk van wie Dua Lipa haar knappe looks heeft.

Met hits als One KissCold Heart en Levitating is Dua Lipa niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Naast een gouden keeltje heeft de zangeres ook haar knappe looks mee. En die heeft ze niet van een vreemde. Kijk maar eens mee naar haar handsome vader!

Muziekcarrière

Hoewel Dua Lipa met haar 26 jaar nog maar aan het begin van haar muziekcarrière staat, scoort ze de ene hit na de ander. De Britse zangeres brak in 2015 door met de eerste single die ze ooit schreef: New Love. Twee maanden later volgde haar tweede single ‘Be The One‘, die haar naar de top 5 van de hitlijsten wist te brengen. Daarna volgden populaire nummers als Scared To Be LonelyNew Rules en Break My Heart.

In die zeven jaar heeft Dua al heel wat prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo heeft ze drie Grammy’s, vijf BRIT Awards en één American Music Award thuis in de kast staan. Het lijkt er echter niet op dat de faam de knappe zangeres naar het hoofd stijgt. Dua is namelijk een echt familiemens en blijft door haar gezin met beide benen op de grond staan. In 2019 nam ze haar familie voor het eerst mee naar een evenement: de BRIT Awards. Enne, daar viel het fans op dat Dua een wel héél knappe vader heeft. Tijd om hem eens wat beter te leren kennen.

Dukagjin Lipa

Dua Lipa’s vader, Dukagjin Lipa, komt oorspronkelijk uit Albanië en Kosovo. In 1992 vluchtte hij naar Londen om aan de Bosnische Burgeroorlog te ontsnappen. De 53-jarige vader heeft een tijdje in London gewoond, maar toen Dua elf was, keerde hij weer terug naar Kosovo. Waarom? Dukagjin is onderdeel van de Kosovose band Oda en treedt daar regelmatig op. Nu weten we dus waar Dua haar muzikale talent van heeft!

Benieuwd hoe de vader van Dua Lipa eruitziet? Je ziet het op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws