Going solo: zo pakt prinses Charlene de draad weer op

De prinses laat zien dat er niets klopt van de geruchten.

Na haar lange afwezigheid maakt Charlene een inhaalslag. De prinses van Monaco is weer volop in beeld, met en zónder Albert.

Wat nou miljoenendeal?

Toen prinses Charlene eerder dit jaar na een lange herstelperiode haar terugkeer maakte naar het prinsdom, klonken de geruchten dat ze niets meer met het royal leventje te maken wilde hebben. Ze zou zelfs een ‘miljoenendeal‘ hebben gesloten met prins Albert: ze moest zo nu en dan aanwezig zijn bij de belangrijkste evenementen in ruil voor een rustig leven en meerdere miljoenen euro’s. Dat daar niets van klopt, laat Char wel zien. De prinses werkt het ene koninklijke bezoek na het andere af, ook solo.

Ziekenhuisbezoek

Zo was prinses Charlene gisteren in haar uppie te vinden in het Prinses Grace-ziekenhuis voor een werkbezoek aan de kraamkliniek aldaar. Een royal bezoek als vanouds: gesprekken aanknopen, rondleidingen krijgen, poseren voor een paar foto’s, het hele pakket.

Eerder deze week was de prinses ook zonder prins Albert te vinden bij een van haar eigen stichtingen, de Fondation Princesse Charlène. Goed gecoördineerd, die outfit!

Tel daarbij de gala’s, sportwedstrijden, openingen en buitenlandbezoeken bij op die prinses Charlene de afgelopen weken heeft bijgewoond, en je kunt wel zeggen dat Hare Doorluchtige Hoogheid er zeker niet de kantjes van afloopt als het op haar koninklijke taken aankomt. Ondanks een afwezigheid en ziekbed van bijna een jaar en alle gemene geruchten, pakt prinses Charlene de draad gewoon weer op.

Bron: Palais Princier de Monaco, Fondation Princesse Charlene | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws