Royal pakkerd: Charlene en Albert delen zoet momentje op de rode loper

Dat zien we niet vaak!

De geruchten over onenigheid tussen het echtpaar blijven maar rondgaan. Zowel Charlene als Albert hebben inmiddels al meerdere malen uitgehaald naar de roddelpers, maar met gematigd succes. Gisteren kregen we echter een kleine public display of affection van het stel op de rode loper. Kortom: het zit wel snor tussen die twee.

Grimaldi’s in Noorwegen

Er wordt wat afgereisd door de royals deze week. Charles en Camilla die naar Rwanda trekken, de Denen op bezoek in ons eigen landje, en de Monegaskische royals werden gisteren in Noorwegen ontvangen door prins Haakon. Het werd direct een gezellig Grimaldi-gezinsuitje, want Albert en Charlene namen ook de kleine Jacques en Gabriella mee.

In Noorwegen hadden de Grimaldi’s de taak om op het poolschip ‘Gjøa’ een expositie te openen over de Monegaskische prins Albert I, de overgrootvader van Albert II. Naast het royal leven was deze prins namelijk ook heel actief als wetenschapper en oceanograaf. En nu besteedt het Noorse Framm Museum met de expositie ‘Sailing the Seas of Science’ een flinke portie aandacht aan de zeevarende prins uit Monaco.

Lintjes en zoentjes

En tja, wie beter om uit te nodigen bij een expo over een Monegaskische prins, dan dé Monegaskische prins? En zo was aan Albert dus de eer om het lintje door te knippen. Maar er is een ánder moment tussen het doorluchtige paar waar media maar niet over uitgepraat raken: een zeldzame zoen tussen de twee royals!

We zien het eigenlijk bijzonder zelden – balkonscènes bij royal weddings even buiten beschouwing gelaten. Maar goed, het gebeurde dus echt: een publieke kus tussen twee royals.

albert charlene
Een royal smooch in Oslo! (Beeld: Brunopress)

Gezinsgeluk

Naast dit romantische momentje tussen Albert en Charlene, straalt de hele familie ook van geluk tijdens het evenement. Zo hebben we enkele lieve gezinskiekjes met Jacques en Gabriella erbij op de rode loper, én lopen de Grimaldi’s vol enthousiasme rond door de expositie over hun voorouder.

albert charlene
Beeld: BrunoPress

Charlene verscheen in een powersuit van het Zwitserse merk Akris, meldt The Royal Couturier, en de jonge Gabriella verschijnt in een subtiel sparkly outfitje met een rode pop of colour. Duidelijk een fashionista in de dop!

Royal Central weet bovendien te melden dat de beide kids ook direct een Lego-set van het poolschip ‘Fram’ meekregen. Tja, zo hebben de jongsten ook nog even wat afleiding terwijl papa en mama het samen gezellig hebben.

Bron: Royal Central | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws