Prinses Charlene verrast met romantische jurk in nieuw portret met prins Albert

Een knipoog naar haar trouwoutfit?

Dat prinses Charlene na een lange afwezigheid weer in beeld is, is ook goed nieuws voor de liefhebbers van royal fashion. De garderobe van de prinses van Monaco blijft namelijk verrassen! 

Zo schittert Charlene op haar nieuwe jubileumportret met prins Albert in een romantische prinsessenjurk van Louis Vuitton. Een knipoog naar haar beroemde bruiloftsbroekpak?

Elf jaar getrouwd

Afgelopen vrijdag vierden prins Albert en prinses Charlene van Monaco hun elfde trouwdag. Het was voor de eerste keer in twee jaar tijd dat het koppel hun jubileum samen kon doorbrengen, dé gelegenheid voor een nieuw kiekje dus.

Happy anniversary

In het bijschrift houdt prinses Charlene het kort door simpelweg Happy anniversary te schrijven. Maar royaltykenners zien al snel meer in de foto van de Grimaldi’s. Allereerst dat Albert en Charlene liefdevol elkaars hand vasthouden – kort na andere romantische momentjes in het openbaar. Ook merkt royaltywatcher Lydia Starbuck van Royal Central op dat de outfit van de prinses een knipoog is naar het broekpak dat Charlene tijdens haar burgerlijk huwelijk droeg. De pasvorm en de pastelkleur (inmiddels bekend als Charlene-blauw) daarvan lijken namelijk veel op deze Louis Vuitton. De diamanten oorbellen die de prinses draagt, is het paar dat ze ook tijdens de huwelijksvoltrekking elf jaar gelden droeg.

Pastelgroene prinsessenjurk

Prinses Charlene draagt een bijzonder romantische japon voor haar doorgaans behoorlijk stoere, strakke stijl. De pastelgroene plooijurk is een aangepast model van Louis Vuitton (prijs op aanvraag) en wordt omschreven als het ‘perfecte kledingstuk voor meerdere seizoenen.’ Misschien in het Monegaskische klimaat, ja…

Bron: Royal Central, People, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws