Leco van Zadelhoff en Natasja Froger onherkenbaar in hilarische foto van vroeger

"Ik heb de kleur van het houtwerk achter mij."

Onze stijlgoeroe Leco van Zadelhoff zorgt er altijd voor dat BN’ers als Daphne Deckers, Chantal Janzen en Leontine Ruiters eruitzien om door een ringetje te halen. Zelf ziet hij er ook altijd op en top uit. Dat dat vroeger wel eens anders is geweest, laat hij zien in een hilarisch kiekje van vroeger op Instagram. Kijk mee!

Wintersport

Jaren geleden waren Leco van Zadelhoff en goede vriendin Natasja Froger samen op wintersport. Daar gingen de twee gezellig op de foto, wat een bijzonder plaatje opleverde. Natasja wist de foto op te sporen en stuurde deze naar Leco, die dit prachtige kiekje maar al te graag met zijn volgers deelt. “Dank Natasja voor het sturen van deze foto van onze wintersport!” schrijft hij bij het plaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Er gebeurt zoveel op de foto, dat Leco bijna niet weet waar hij moet beginnen. “Ten eerste: bruin was nog niet bruin genoeg (dus… zonder bescherming in de zon gaan zitten)”, schrijft hij over zijn wel heel zongebruinde huid. Het resultaat? “De kleur krijgen van het houtwerk achter mij.”

Hip?

Naast zijn zongebruinde huid is Leco niet bepaald te spreken over zijn modekeuzes van dat moment. “Waarom die sjawls/doekjes?” vraagt hij zich af. Ook heeft hij nu zijn vraagtekens bij zijn zonnebril. “De opticien die mij deze bril heeft verkocht, moet worden ontslagen met terugwerkende kracht”, grapt de visagist. “Ik dacht toen echt hip te zijn… Toen…”

“Dus Natas, dank voor deze herinnering”, sluit Leco zijn bericht af. “Ik weet weer waarom ik anno nu religieus smeer met een beschermingsfactor!”

Herkenbaar

Leco’s volgers vinden het kiekje van vroeger maar wát herkenbaar. “Hilarisch! Maar schrale troost: bijna iedereen zag er zo uit toen… té bruin met foute bril”, lacht iemand. “Zooo geestig! Zo zagen we er allemaal uit”, schrijft een ander. Een derde volger vat die periode van vroeger treffend samen: “Het oempaloempatijdperk!”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws