De gezichtsolie achter de stralende huid van hertogin Kate

Dit flesje schijnt altijd op Kate's kaptafel te staan.

Het geheim achter Kate’s glowy skin? Dat zou deze natuurlijke olie zijn.

Skincare

Hertogin Kate houdt het simpel wat skincare betreft. Ze zou graag gebruik maken van rozenbottelolie, een alleskunner op het gebied van gezichtsverzorging.

De natuurlijke olie werkt bijvoorbeeld ontstekingsremmend, gaat irritaties tegen, boost de collageenproductie voor een strakker huidje, en vermindert littekentjes en tekenen van hyperpigmentatie.

Trilogy Certified Organic Rosehip Oil

Het specifieke middel dat Kate op haar kaptafel heeft staan is de Trilogy Certified Organic Rosehip Oil. Volgens Huffington Post is de beauty-olie (mede dankzij de hertogin van Cambridge) inmiddels zo populair dat er elke 20 seconden een flesje over de toonbank gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door trilogyproducts (@trilogyproducts)

De rozenbottelolie is vegan en biologisch, dus past helemaal binnen de clean beauty trend. Niet dat hertogin Kate alleen de laatste ontwikkelingen in de beautywereld volgt: ze gebruikt de olie naar verluidt al sinds haar zwangerschap van prinses Charlotte in 2015.

Vanuit Nederland is de olie online te bestellen voor ongeveer 60 euro per 45 milliliter. Er bestaan ook kleinere verpakkingen voor als je eerst wilt testen of het inderdaad net zo’n wondermiddel voor jouw huid is als voor die van Kate.

Bron: Town & Country | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws