Hier viert prins Albert vakantie – met kinderen, zonder prinses Charlene

Het lijkt erop dat de Grimaldi's hun vakantie gescheiden doorbrengen.

Prins Albert van Monaco is er even tussenuit. Volgens Italiaanse bronnen vertoeft hij aan boord van zijn luxejacht voor de kust van Corsica. Samen met zijn tweeling, maar van prinses Charlene is naar verluidt geen spoor te bekennen. Oh dear, here we go again!

Aan boord van de GabJac

De Italiaanse krant Corriere della Sera schrijft dat prins Albert op zijn boot GabJac is gespot, een plezierjacht dat is vernoemd naar zijn tweeling, prinses Gabriella en prins Jacques. Ook zij genoten mee van een vakantie aan de Corsicaanse kust. De prins zou daar met zijn kinderen spelen in het water, lunch voor hen maken en vervolgens zélf met zijn handen in het afwassop staan. Camping-achtiger wordt het niet bij de Grimaldi’s. Er is echter een opvallende afwezige bij dit gezellige gezinsuitstapje. Prinses Charlene is namelijk geen seconde gezien in de buurt van het Franse eiland.

Waar is prinses Charlene?

Het roept de vraag op die royaltywatchers af en aan al maanden bezighoudt: waar is prinses Charlene? Na een lange afwezigheid was de prinses eindelijk weer helemaal in beeld. Gala’s, sportwedstrijden, officiële openingen, prijsuitreikingen… Charlene doet haar best om de gemiste tijd weer in te halen. Maar de geruchten over een ongelukkig huwelijk blijven bestaan, en het overslaan van de familievakantie helpt niet echt om die roddels in de kiem te smoren.

Beeld: BrunoPress

De koningshuiskenners die nog wel in het sprookje van Monaco geloven, weten ook andere verklaringen te vinden. Wie weet is zo’n vakantie nog te veel van het goede voor prinses Charlene’s broze gezondheid, of misschien gebruikt ze haar vrije tijd liever om een bezoekje aan haar familie in Zuid-Afrika te brengen.

“Het is betreurenswaardig dat bepaalde kranten zulke leugens over mijn relatie en over mijn leven verkopen”, vertelde prinses Charlene onlangs in een interview over alle roddels rondom haar huwelijk. “Albert is een grote steun voor mij geweest.”

Bron: Vanity Fair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws