Dit is waarom prinses Charlene weinig lacht op foto’s

Er zijn meerdere redenen waarom ze vaak zo verdrietig oogt.

De mondhoeken van prinses Charlene van Monaco schieten op foto’s zelden omhoog. Daar is ze zich terdege van bewust, zo vertelt ze in het Zuid-Afrikaanse tijdschrift Huisgenoot.

Veel zorgen

Prinses Charlene is een plaatje om te zien en het liefst zien we haar lach zo vaak mogelijk. Toch moeten we eerlijk toegeven: we spotten Hare Majesteit zelden met een spontane glimlach op haar gezicht.

Waarom, zou je denken? De prinses heeft het antwoord: “Mensen zeggen al heel snel ‘oh, waarom lacht ze niet op foto’s?’ Nou, soms is het moeilijk om te lachen. Zij weten niet wat er op de achtergrond gebeurt.” Hierop doelt de royal op het verliezen van twee goede vriendinnen in korte tijd en haar zorgen over de gezondheid van haar vader. Ook heeft ze de laatste tijd veel zorgen over haar eigen gezondheid.

charlene-1

Het gezicht van prinses Charlene staat doorgaans op standje ongelukkig. Beeld: BrunoPress

Verlangen naar huis

Ook speelt heimwee voor Charlene een grote rol. “Ik heb het voorrecht om dit leven te leiden, maar ik mis mijn familie en vrienden in Zuid-Afrika en ik ben vaak verdrietig omdat ik er niet altijd voor hen kan zijn.” Gelukkig voor de prinses maken haar twee kinderen (tweeling Jacques en Gabriella) haar vaak aan het lachen. De vrolijkste plaatjes, zijn meestal die met haar tweede koters.

Bron: Huisgenoot | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws