Jazmin Grimaldi, de oudste dochter van prins Albert, koopt Hollywoodvilla

Zou prins Albert een kleine donatie hebben gedaan?

Jazmin Grace Grimaldi heeft een riant optrekje op de kop weten te tikken. Het huis staat hoog op een berg in de Hollywood Hills en heeft een werkelijk prachtig uitzicht over het bekende stadsdeel. De oudste dochter van prins Albert van Monaco zou zomaar wat hulp van haar vader kunnen hebben gekregen bij de aanschaf.

De vraagprijs voor de villa was 2,6 miljoen dollar, maar Jazmin besloot daar nog even zevenhonderdduizend dollar bovenop te gooien, schrijft Dirt. Et voilà: het huis had een nieuwe eigenaar.

Uitzicht

De villa werd gebouwd in 1965 en heeft drie slaapkamers, drie badkamers en een toilet. More is more natuurlijk! Het optrekje telt drie verdiepingen en is recentelijk gerenoveerd, waardoor de luxe ervan afstraalt. Maar, het meest bijzondere aan het huis is uiteraard het uitzicht op het Griffith Oberservatorium en het Hollywood Sign. Ook de skyline van Los Angeles is vanaf ieder balkon te zien: elke etage heeft er één. Wauw!

De keerzijde is dat de villa geen zwembad heeft, en slechts beperkte buitenruimte. Maar die prachtige uitzichten maken ’n hoop goed. Foto’s van het optrekje vind je hier via Dirt.

Celebs

De 30-jarige actrice gaat in een rustige woonwijk wonen, maar hoeft zich niet te vervelen. Op een paar minuten rijden ligt de Sunset Strip en de populairste nachtclubs. Ook kan ze altijd even aanwaaien bij haar bekende buren.

Happy

De kleindochter van Grace Kelly groeide op in Californië en ontmoette op haar elfde pas voor het eerst haar vader, prins Albert van Monaco. Een paar jaar later ontdekte ook de rest van de wereld wie haar vader was. Jazmin is al meer dan vijf jaar happy met Ian Mellencamp, met wie ze vermoedelijk in de gigantische villa gaat wonen.

Bron: Dirt, Nouveau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws