Prins Albert en prinses Charlene schitteren op zomers tuinfeest

De Grimaldi's verwelkomen hun favoriete sieradenmerk in de paleistuin.

Laat het maar aan de Grimaldi’s over om op glamorous wijze geld op te halen voor het goede doel. Deze week nodigden prins Albert en prinses Charlene medewerkers van het chique sieradenmerk Maison Van Cleef & Arpels uit in de paleistuinen om de kas van de Princess Grace Foundation te spekken.

Cocktailparty

“Hunne Doorluchtige Hoogheden prins Albert en prinses Charlene hebben een paar genodigden van het Maison Van Cleef & Arpels uitgenodigd in de tuin van het prinselijk paleis voor een cocktail. Bij deze gelegenheid konden de genodigden de nieuwe Alhambra-creaties ontdekken ter ondersteuning van de Princess Grace Foundation”, leggen de Grimaldi’s uit op Instagram. Hoe je precies het goede doel steunt door naar fonkelende juwelen te kijken weten we niet precies, maar ’t klinkt als een goede deal.

Charlene, Van Cleef & Arpels

Prinses Charlene is zelf groot liefhebber van het juwelenmerk. Regelmatig kiest ze voor sieraden van Van Cleef & Arpels bij gala-evenementen, en ook de speciaal voor haar gemaakte tiara is ontworpen door dit maison.

Als je niet tot een van de gelukkige gasten in de tuin van Albert en Charlene behoorde, kun je hier een kijkje nemen bij de Alhambra-collectie (pas op, hier worden we hebberig van!). Een koninklijk prijskaartje hangt er wel aan. Het goedkoopste item uit de sieradencollectie is een armband van goud en parelmoer à 1380 euro. Een prikkie vergeleken met het duurste juweel uit de high end collectie: voor de lange Magic Alhambra ketting van witgoud en diamant tel je 182.000 euro neer.

Loftrompet voor de prinses

Hoewel iedereen er op de cocktailparty stralend uitziet, regent het in de reacties op Instagram vooral complimenten voor Charlene. “Beeldschoon”, “wat een prachtige jurk”, en “adembenemend”, schrijven de Grimaldi-fans over de verschijning van de prinses. Monaco is maar wát blij dat hun glamour girl weer terug is!

Bron: Express, Van Cleef & Arpels | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws