[Gesloten] Fabulous Friday: maak 2 x kans op ’s werelds kleinste noise cancelling oordopjes van Sony t.w.v. € 200

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we twee winnaars blij maken met Sonly Linkbuds S draadloze oordopjes t.w.v. € 200.

Comfortabele en slimme oordopjes

Eerder dit jaar bracht Sony ’s werelds kleinste en lichtste draadloze oordopjes met noise cancelling uit: de LinkBuds S. Ze zitten comfy in je oren en zijn vooral heel erg praktisch. Met de LinkBuds S kun je eenvoudig omgevingsgeluiden uitfilteren, zodat je ongestoord een telefoongesprek kunt voeren of kunt genieten van je favoriete muziek. Dankzij Adaptive Sound Control past deze ruisonderdrukking zich automatisch aan per gebruiksmoment. Zo blijf je in contact met de omgeving wanneer nodig.

Dat is nog niet alles. We zetten een paar pluspunten voor je op een rijtje:

  • De LinkBuds S zijn gemakkelijk te bedienen via touch-pads op de oordopjes. Zo kun je zonder je telefoon te pakken bijvoorbeeld een telefoongesprek opnemen, het volume aanpassen of van nummer wisselen. Spraakbediening is ook mogelijk.
  • Met een batterijduur van tot 6 uur kun je lekker lang vooruit. In de case laden je oordopjes verder op tot wel 14 uur.
  • Muziekliefhebbers opgelet: Dankzij High-Resolution Audio is de geluidskwaliteit buitengewoon goed.
  • De oordopjes kunnen tegen een spatje, en kun je dus gewoon gebruiken in de regen of tijdens het sporten.
  • Beter voor het milieu: de oordopjes en de oplaadcase zijn gemaakt van gerecycled plastic. Mooi meegenomen!

Zo maak je kans

Wil je kans maken op een set Sony LinkBuds S oordopjes in de kleur zwart? Vul het onderstaande formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 26 augustus 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. 

Laatste nieuws