Zien: koningin Rania poseert voor het eerst met de toekomstige koningin

Apetrots is Rania op haar opvolgster!

Koningin Rania van Jordanië is helemaal in de wolken met haar aanstaande schoondochter. Op Instagram poseert ze voor het eerst met haar ‘opvolgster’ Rajwa, de toekomstige koningin.

Bride & Queen to be

Woensdag maakte de oudste zoon van koningin Rania, kroonprins Hussein, zijn verloving met Rajwa bekend. Deze nog vrij onbekende dame wordt de volgende koningin van Jordanië, wanneer Hussein het stokje van zijn vader overneemt. Koningin Rania is maar wát trots op deze nieuwe aanwinst in de familie, en poseert helemaal happy met haar aanstaande schoondochter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

‘Derde dochter’

“Geweldig om mijn derde dochter in de familie te verwelkomen, de aanstaande bruid van Al Hussein”, schrijft koningin Rania op Instagram. “We zijn zo blij voor jullie allebei!”

Beeld: BrunoPress

Het hof deelde eerder al een kiekje van de aanstaande bruid en bruidegom samen met koningin Rania en koning Abdullah. Wanneer Rawja precies de nieuwe kroonprinses wordt, blijft nog een verrassing. De trouwdatum van het koninklijke koppel is namelijk nog niet bekendgemaakt. Nog een royal wedding om naar uit te kijken, in ieder geval!

Beeld: BrunoPress, Instagram @Queenrania

Laatste nieuws