Mooi! Koningin Rania is een plaatje in deze trendkleur

Zo'n ensemble mag de koningin wat ons betreft best vaker uit de kast halen.

Net als donkergroen is okergeel een veel geziene kleur op dit moment. Een trend die koningin Rania van Jordanië goed kan hebben!

Natuurlijk zijn opvallende kleurtjes niet uniek in de meeste koninklijke garderobes (looking at you, Queen Elizabeth!), maar het is alweer even geleden dat we koningin Rania in zo'n sprekende kleur zagen. Tijdens een ontmoeting met sheikha Moza bint Nasser, de echtgenote van de vroegere sheikh van Qatar, schitterde Rania in okergeel. Een kleur die niet iedereen flatterend staat, maar koningin Rania duidelijk wél, vind je ook niet?

Het pak met subtiele jaguarprint is van Erdem (de top is voor 915 euro te koop, de pantalon gaat voor 1055 euro over de toonbank), een merk dat ook geliefd is bij Kate Middleton, Meghan Markle en koningin Mathilde.

Oker- of mosterdgele mode leek tot nu toe nog niet helemaal doorgedrongen tot koninklijke kringen – met uitzondering van onze fashion queen Máxima, die voor geen enkele kleur terugdeinst. En misschien dat de koningin van Jordanië nu de weg vrij maakt voor andere royals om deze trend te omarmen?

Koningin Máxima in Noordwijk, november 2020. Beeld: BrunoPress

Bron: Royalty Online, New My Royals | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws