Glamour met een knipoog

Royal fashion: dit zijn onze favoriete looks van de week!

Deze week zagen de koninklijke dames er weer uit om door een ringetje te halen. Hoe kan het ook anders, met hun tijdloze elegantie, luxelabels en designer-pronkstukken. We zetten de mooiste looks op een rijtje!

Favoriete looks van de week

Deze week spotten we de royal ladies in verschillende looks - van zijden japons tot power suits. Maar goed, met de goedgevulde kledingkasten en stylisten die royals tot hun beschikking hebben, is een outfit samenstellen natuurlijk ook een eitje. Daar nemen we graag een voorbeeld aan!

Koningin Mathilde op staatsbezoek

Dinsdag spendeerden koning Filip en koningin Mathilde de dag in Frankrijk. En dat deed Mathilde geheel in stijl! Ze schitterde in een prachtige groene outfit van Natan met haar Dior-pumps, een handtas van Voort Studio en haar Rolex-horloge. Als kers op de taart combineerde ze haar look met een bijpassende hoofdband van Natan. Schitterend!

Koningin Máxima in 't groen

Mathilde is niet de enige koningin in 't groen. Ook Máxima rockte de herfstige kleur deze week tijdens een werkbezoek in Klaaswaal. In een smaragdgroene zijden japon met kobaltblauwe mantel van Natan wist ze de show te stelen! Gianvito Rossi-pumps en een Natan-clutch maakten het geheel af.

Koningin Letizia ademt glamour

Dat de Spaanse koningin gevoel voor mode heeft, weten we allemaal. Dat liet ze tijdens de Novela-prijsuitreiking in Barcelona weer zien met haar japon van Carolina Herrera. Letizia straalt! Haar Massimo Dutti-pumps en clutch van Felipe Varela maakten het ensemble compleet, samen met Joyas de Pasar-oorbellen, haar Cartier-armband en haar Coreterno-ring. Glamoureus en stijlvol, zoals we van de Hoogheid gewend zijn!

Prinses Charlene in lichtroze

In haar lichtroze Crisoni-pak, een stel suède pumps en tijdloze parels, verscheen prinses Charlene bij een wedstrijd die werd georganiseerd door de Fondation Princesse Charlène de Monaco en de Monaco Rugby Federation. Een geslaagde look!

Maria Teresa

Ze mag dan niet ontzettend vaak voorbij komen, maar groothertogin Maria Teresa heeft zeker gevoel voor stijl. Ze bezocht de Europese Investeringsbank in een voortreffelijk, zakelijk outfitje. Haar pak en top van Barbara Bui met Sergio Rossi-pumps en haar Tod's tas zijn wat ons betreft een absolute winner!

De Koninklijke Hoogheden kunnen er wat van, dat werd deze week wel weer duidelijk. Wij kijken nu al uit naar nog meer herfstige, glamoureuze inspiratie van de royal ladies - zeker met de decembermaand in aantocht...!

Royalty
  • Beau Monde Archief, UFO No More, Vogue
  • NL Beeld