Glamour met een knipoog

Gespot: laat prinses Charlene haar lokken weer lang groeien?

We kennen de Monegaskische prinses Charlene als een eigenzinnige dame, die niet bang is om een beetje te experimenteren met haar coupe. Van chique chignon bij haar huwelijk tot het dramatische opgeschoren kapsel dat zij enkele jaren geleden toonde – de hoogheid hebben we al in heel wat looks gezien. Gisteren, bij een benefietevenement voor haar Fondation Princesse Charlene, zagen we de Doorluchtige Hoogheid met opvallend lange lokken.

Prinses Charlene, hier afgebeeld in de zomer van 2024.

Prinses Charlene van Monaco heeft het de afgelopen weken weer lekker druk gehad. Van een uitstapje in haar rol bij de Monegaskische dierenbescherming, tot haar prachtige verschijning enkele dagen eerder waarbij ze het Palais Princier in roze deed oplichten – de stijlvolle prinses had genoeg te doen! En wat valt op bij haar meest recente verschijningen? Die lokken van de prinses beginnen zeldzaam lang te worden!

Liefdadigheid

Doorluchtig én liefdadig, dat is hoe het heurt in Monaco. In samenwerking met de plaatselijke rugbybond, organiseerde de Fondation Princesse Charlène de Monaco een vrolijke, creatieve wedstrijd voor de Monegaskische jeugd. Het doel? Een uniek rugby-tenue ontwerpen voor een jongerenteam dat door niemand minder dan S.A.S. zelf is opgericht.

Uiteraard kwam Char hiervoor zelf ook even langs, en nam zij de tijd om voor de deelnemers enkele handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan.

Voor de gelegenheid ging Charlene gekleed in een lichtroze Crisoni-blazer met een matchende pantalon en een chique, hagelwitte blouse. Deze combineerde zij met een stel suede pumps en tijdloze pareloorstekers.

Lange lokken

Maar wat ook opviel? Charlene heeft haar lokken de afgelopen tijd langer laten uitgroeien dan we in járen van de prinses gezien hebben!

Prinses Charlene bij een benefietevenement voor borstkanker eerder deze maand. (Beeld: NL Beeld)

De hoogheid is nooit bang geweest om te experimenten met haar kapsel. Nergens zag je dat duidelijker dan bij een liefdadige Christmas giveaway eind 2020. Toen debuteerde de prinses namelijk deze drastische, half-geschoren look:

Half geschoren en een half verborgen gezicht, maar toch is dit écht Charlene. (Beeld: NL Beeld)

Sindsdien heeft de prinses er duidelijk de voorkeur aan gegeven om haar lokken kort te houden. Van pittig platinablond tot strakke zijscheiding, Charlene heeft er lekker op los geëxperimenteerd met haar kapsel.

De laatste keer dat Charlene haar lokken langer droeg, was zo'n vijf jaar geleden. Ook toen hield de prinses het overigens bij een strakke bob. Echt lange lokken heeft de prinses al in tijden niet meer gehad.

Toen nog als verloofde van de prins: in 2011 sloot Charlene aan bij de Ladies Lunch van Monaco (Beeld: NL Beeld / WENN)

Toen zij nog niet met haar droomprins in het huwelijksbootje was gestapt, liet Charlene haar lokken een stuk verder uitgroeien.

Wie weet: zal Hare Doorluchtige Hoogheid binnenkort met haar lange haren wapperend in de wind ten tonele verschijnen? Wie weet kan ze haircare-tips uitwisselen met onze konginin Máxima of prinses Kate!

Royalty
  • Hello! Magazine, Palais Princier de Monaco
  • NL Beeld